שלום, אני חדשה כאן

שלום, אני חדשה כאן

שלום, אני דפנה. משחקת במייפל כבר שנה וחצי, ובתפוז קצת יותר מזה
חיפשתי פורום אחר בקטגוריה, ראיתי את הפורום הזה ונראה ממש נחמד פה
אני לא כל כך אוהבת שרשורי "שלום אני חדשה", אבל לא מצאתי שרשור אחר להגיב בו כרגע אז חרגתי ממנהגי. נחמד לראות שיש שחקני מייפל במגוון גילאים, למרות התדמית שיש לו (שלא בצדק!)

D amaged R oses

New member
תספרי ../images/Emo6.gif

בת כמה, איזה שחקנית יש לך, עבודה, רמה, עולם וכו' וברוכה הבאה דפנה
את תהני פה מאוד ואכן יש מגוון גילאים של אנשים מקסימים ביותר

תודה! ומספרת....

אני בת 26 (אפשר לראות את זה בלחיצה אחת על הכינוי שלי, בלי אפילו לצאת מעמוד הפורום... מנפלאות הטכנולוגיה
) יש לי כמה וכמה שחקניות, כולן במארדיה. פשוט זה היה העולם הכי חדש כשנרשמתי למשחק, וחשבתי שאם הוא בקצה הרשימה אז מתחילים ממנו.... אחר כך המשכנו בעולם הזה כי כבר היתה לנו דמות שם.... אני משחקת בעיקר עם בת הזוג שלי, שהתמכרה למשחק בעקבותי. אחרי שהיא צחקה עלי בלי סוף על זה שאני הורגת חלזונות במשחק לילדים קטנים, והיום היא אלופה בהריגת חלזונות
השחקנית הראשית שלנו היא פריסט ברמה 71. בקרוב כשיגמר כבר האירוע של אמא ואבא יתפנה מקום ב etc ונוכל לטייל איתה.

deisy

New member
הי וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני גלית, בת 37 ויש לי פריסטית רמה 108 בברה. יש לי גם שני ילדים שמשחקים, אחד עם בראולר רמה 45 ואחד עם הרמיט רמה 86...
נחמד כאן! תהני!

icy woman

New member
../images/Emo140.gifדפנה

אני איריס, אחות של גלית. בת 48 ויש לי קוסם קרח רמה 114 בברה. גם לי שני בנים שמשחקים. אחד מהם גם בפורום, אז אתן לו להציג את עצמו, אם הוא רוצה. ברוכה הבאה
ואכן, נחמד מאד פה בפורום

icy woman

New member
היי דפנה

אני איריס, אחות של גלית, בת 48 ויש לי קוסם קרח רמה 114 בברה גם לי שני בנים שמשחקים במייפל ואחד מהם גם בפורום, אז אתן לו להציג את עצמו, אם ירצה אכן נחמד פה מאד בפורום ברוכה הבאה

לבנדר א

New member
שלום וברוכה הבאה

אמת, גם אני נבוכה משירשורי חדשים בדרך כלל. אולי כאן זה קצת אחרת כי לצד רשימת "השתלבות נעימה" הקבועה מתפתחים גם דיונים על הדמות החדשה, בילדים, עזרה, העברת ציוד וכאלה. אני קים ויש לי פריסטית רמה 78, כרגע לא פעילה במיוחד, בברה. נו, קדימה, בלי להתבייש- רמה, עבודה, שרת, תהיות, שאלות, אמגלמהבכללהצטרפתיהםכולםנובים וכו'.

yonVata

New member
בתוכה הבאה.. :)

אני יונתן, בן 22 המשחק בלוחם רמה 29 (מסתבר שאין הרבה זמן לשחק כשאתה בצבא.. הא?..) שתהיה השתלבות מוצלחות :)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifשלום שלום..:)

ברוכה הבאה לפורום
אני נושי [אנה] בת 18 יש לי צ'יף באנדיטית ברמה 74 ופייטרית ברמה 57 [אאל"ט] שתיהן שמחות ומאושרת בברהD: יש פה רוב כמעט מוחלט של הפורום שבברה יותר ממומלץ לך לנדוד אלינו..D: ובאופן כללי ברוכה הבאה והשתלבות מהירה, מה שבטוח היא תהיה מהנה ונחמדה..D:

למעלה