שלום, אני חדשה כאן.

שלום, אני חדשה כאן.

צהריים טובים. מה קורה? פעם ראשונה שאני כותבת בפורום. אז ככה: אני לס בת 20+ מסורתית ומאיזור המרכז. עד לא מזמן לא ידעו עלי בוודאות בבית אלא אימא שלי קצת חשדה פה ושם. מישהי שהייתי איתה בקשר כמעט שנה הלכה והוציאה מהארון בכוח בזה שהיא התקשרה אל אימא שלי וסיפרה לה עלינו. היא עשתה את זה בגלל ריב קשה שהיה לנו והיא ידעה שזאת נקודת התורפה שלי כי בבית לא ידעו. בשבוע הראשון היה לי מאוד קשה בבית וזה היה סיוט בשבילי. לפני הגילוי היה מצידה של אימא שלי לחץ שאני צריכה למצוא מישהו ולהתחתן ועכשיו הלחץ רק עוד התחזק והתגבר. בבית עוקצים אותי בכל הזדמנות שרק אפשר וחושבים שזה רק שיגעון חולף, מזמן אני יודעת שאני כזאת ואין מה לעשות. אז חשבתי שכרגע הכי נכון בשבילי זה להכיר מישהו שהוא הומו או דו כדי שיוכל לעזור לי בחיפוי בגלל אימא שלי ושאר בני המישפחה. יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי בנושא? יש כאן מישהי או מישהו שאולי מכיר מישהו שיוכל לעזור לי בנושא? אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות.
סליחה אם כתבתי מגילה אבל הייתי חייבת לשתף.
תודה מראש ואני אשמח לקבל תגובות חזרה. שיהיה המשך יום טוב והמשך שבוע ניפלא. ממני קשת

sutul

New member
היי קשת

א. את צריכה למצוא איזו נהגת סמיטריילר בוצ'ה שתיכנס באקסית מכות (אני בן אני לא יכול) ב. אם את אוהבת את הורייך אני בטוח שאת לא רוצה לשקר להם בנוגע לבחור שתביאי הביתה נסי לחכות עם זה.. אוטוטו את יוצאת מהבית לימודים, דירה.. ואז את תיהי המלכה לרצונותייך (או האדון לצרכייך תלוי אם את בוצ') לא הייתי מציע את עצמי לתפקיד ה"כאילו חבר" כי אני כופר בן כופר ורק זה חסר לך שעוד תביאי הביתה נ.ב. מאיפה את בארץ? לא יודע אם עזרתי בכלל (סביר להניח שלא) אבל אנחנו כאן כדי לנסות לחזק אותך כמה שאפשר

בוקר טוב.

היי ובוקר טוב. תודה על התגובה, סוטול יקר. שלחתי לך מסר אישי. אני נשית ובקשר לשאלתך אז אני מאיזור המרכז. מתי אתם/ן מתכוונים/ות לערוך מיפגש פורום? יש אפשרות לבוא? אני מאוד אשמח להכיר אנשים חדשים.
ביי בנתיים ושיהיה יום טוב והמשך שבוע ניפלא.
ממני קשת

justmeandu4ever

New member
הי

ברוכה הבאה לפורום ביסקסואלים/tapuzforum/images/emo185.gif/tapuzforum/images/emo24.gif כנראה שיהיה מפגש בקרוב בבית של ארז,המנהל

sutul

New member
חחח "סוטול יקר"

חח עכשיו גרמת לי לחייך החזרתי לך תשובה לבמסרים (כפי שבטח כבר ראית לבד) ובאמת שכחתי לברך אותך על הצתרפותך לפורומיינו הקט ברוכה הבאה מי ייתן ותמצאי אושר ואהבה נ.ב. אמרת שאת באה מבית מסורתי אבל מה הזיקה שלך לדת?

סוטול יקר

בוקר טוב. מה שלומך? אני שמחה שהצלחתי לגרום לך לחייך כמו שגרמת לי.
שלחתי לך מסר אישי. תודה על הברכה הלבבית, אתה חמוד.
ואמן לברכה ואני מאחלת לך ולכולם/ן כאן את אותו הדבר. בקשר לשאלתך- אני באה מבית מסורתי ואני בעצמי גם מסורתית אבל לא עם הראש בקיר. ביי בנתיים ושיהיה יום טוב. ממני קשת

sutul

New member
אני בסדר מינוס אבל אתגבר..

תודה על המסר שלך הוא ממש חמוד

Blackice

New member
ברוכה המצטרפת לפורום ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

הנה כוס
רשמית (טוב, נו, העתק שלה, כי אור הקדימה אותי
)... בעקרון יש לי בית ענק פנוי בירושלים במשך החגים, אז מיכל הזמינה את כולם למפגשפורום אצלי
ארז

היי ארז ובוקר טוב.

בוקר טוב. מה שלומך? תודה על הברכות הלבביות והחמות ועל קבלת הפנים כאן.
אז המיפגש בעצם אמור להיות אצלך בבית בירושלים? אני אוכל לקבל בבקשה את הפרטים ברגע שתגיעו להחלטה? אני מאוד אשמח לבוא אם יהיה אפשר כמובן. ביי בנתיים ושיהיה לך ולכולם/ן יום טוב. ממני קשת

Blackice

New member
בוקר מצויין ../images/Emo13.gif

הרגע קמתי (אחרי שהלכתי לישון בסביבות 7 בבוקר, לפני שהלכתי לישון אתמול בערב עשיתי את המשגה של להתחיל לקרוא את "זכרונותיה של גיישה"...), נחמד לראות שעוד אנשים רואים בשעות אלו בוקר ^^ ברגע שיהיו פרטים- הם יהיו פה בפורום
ארז

sutul

New member
קניתי לפני שנה את הספר הזה

ועדיין לא יצא לי לקרוא אותו

blackwish

New member
היי

*סמויה כאן, חצי חדשה?* אני חושבת שאם כבר את מחוץ לארון אין טעם לחפות על מה שאת, נגיד שתמצאי מישהו והמשפחה שלך תהיה מרוצה לקצת זמן. מה אחר כך? תמשיכי להעמיד פנים? ומה יקרה כשהם יותר ילחצו לקראת חתונה? את לא יכולה לנהל את החיים שלך רק כלפי חוץ, אם הם כבר יודעים תני להם להיות במיץ של עצמם, שיוציאו קיטור, שיציקו, זה לא משנה-אלו החיים שלך. את סתם מכניסה את עצמך בחזרה למקום לא אמיתי בשבילך.

Blackice

New member
אז מגיע גם לך ../images/Emo185.gif לא? ../images/Emo13.gif

ברוכה המצטרפת למחצה

היי blackwish

בוקר טוב. תודה על התגובה אבל מהצד נורא קל לדבר. את לא במקומי, אז את לא באמת יכולה לדעת בדיוק מה אני מרגישה ומה עובר עלי. זה מה שאני חושבת והחלטתי שהכי נכון בשבילי לעשות. אין לי אפשרות כרגע לעזוב את הבית ולכן אני צריכה כרגע לרצות אותם ולשמור על פרופיל נמוך. ואני חושת שאם אני אכיר מישהו שהוא הומו או דו, אז הוא יוכל להבין, לתמוך ולעזור. זה לא כיף לגור בבית שיש שם בכל הזדמנות שרק אפשר עקיצות וכל מיני יציאות, זה מתחיל להרגיז ולהימאס באיזשהו שלב וחוץ מזה הציבו לי אולטימטום אז אין לי הרבה מה לעשות כרגע ולשתף פעולה. אם יש כאן מישהו שחושב שיוכל לעזור זה יהיה מצויין כי כמו שאמרתי אני אובדת עצות ובאמת זקוקה למישהו שיבין אותי ויתמוך בי. תודה מראש קשת

Blackice

New member
אולטימטום להתאהב? אולטימטום להתחתן?

נשמע קצת.. אנוכי מצידם. או בכל אופן, לא ממש מתחשב ברגשותייך. אני מבין מהכתיבה שלך שאת נמצאת במצוקה מאוד קשה בבית. הפתרון הכי יעיל וזריז היה לעזוב את הבית ולהתנתק מתלות כלכלית בו- ואז להתחיל בתהליך הארוך של לעזור להם לקבל אותך, כאשר הם לא יכולים להפעיל עלייך לחצים כאלו. אני מבין שכרגע את טוענת שאין לך את האפשרות הזו. (לימודים שאת לא יכולה לממן לבד? אדם בבית שנתמך על ידך?) אם תספרי למה, אולי נוכל לתרום רעיונות... ניסית לפנות לתהי"לה לעזרה?

בוקר טוב, הנה כמה תשובות.

בוקר טוב. אולטימטום של הבטחה להשתנות ולהתחתן. אנוכי מאוד מצידם.
אין לי אפשרות לעבור למקום משלי בעיקר מבחינה כלכלית ועוד כמה סיבות. ניסיתי לפנות ואחת משם אמרה לי שהכי נכון בשבילי כרגע זה להיות בפרופיל נמוך. זהו לבנתיים. שיהיה יום טוב. ממני קשת

blackwish

New member
זה נכון שקל יותר לדבר מהצד

אבל אני מגיבה למה שכתבת וניסית להעביר-אף אחד מלבדך לא יודע במדיוק מה את מרגישה וגם לא ניסיתי להתימר ולדעת מה את מרגישה אלא להבין ממה שכתבת את הסטואציה . ואולי אני לא במצבך אבל בסטואציה דומה טיפה. וממה שאני למדתי מעבר לכך שיש רצון לפתור סטואציה לפעמים צריך לחשוב על הטווח הארוך, אני מסוגלת להבין את התחושה שלך ורצון ללבן את הדברים אבל אני חושבת שפתרון שבא רק לקראת הצד השני יוצר לופ לא חיובי.

uvita

New member
שלום לך קשת,

מה שכתבת נגע לליבי, ומאחר ואני לא יכולה לתת לך חיבוק אמיתי קבלי
. כשרק קראתי את ההודעה הראשונה שלך, רציתי להגיד לך שלדעתי עלך ללכת עם זה עד הסוף ולא לשגת אחורה בגלל התוגובה של המשפחה, אבל לא כתבתי את זה כי אני יודעת שלכתוב את הדברים הרבה יותר קל מלחוות אותם: גם אני באה ממשפחה שמרנית ובגיל 19 אמא שלי תפסה אותי עם ה"לשעברית". אבל אני מיד נסוגתי אחורה (כי לא הייתי מוכנה- בייחוד כלכלית, כי אני מימנתי את לימודי באונ') לצאת מהארון ולעזוב את הבית. כך, אחרי 4 שנים העניין נשכח, ועכשיו אני עם חבר מה שעוד יותר (אני מניחה) הרגיע את אמא שלי. אבל לי יש חבר כי אני אוהבת ונמשך אליו (רואה אורי שלי, אני כן אוהבת אותך!), ולא בגלל ההורים. חוץ מזה שאת עשית יותר צעדים (אני לא עשיתי שום צעד, רק "נתפסתי על חם") ממני, והמשפחה כבר יודעת - לדעתי חבל להרוס את הכל בשבילם. חיים רק פעם אחת, אני מבינה שאת כנראה חייה עכשיו בסוג של גיהנום- א ת לא מבינה איך אמא שלך יכולה להתנהג אליך ככה רק בגלל שאת נמשכת לנשים. אבל זה הזמן שבו מתחלפים היוצרות- ואת הופכת למבוגר השקול במשפחה. לדעתי א כבר את הצעד הזה, כדאי לרוץ איתו הלאה- אלו החיים שלך, אף אחד לא יחייה אותם בשבילך. מה יקרה אחרי ש"תצאי" עם בחור, תצתרכי כל החיים לחיות ככה? או רק עד שתהייה לך יציבות ועצמאות כלכלית? אווווף! חבל שאני לא יכולה להגיד לך לבוא לישון אצלי לכמה זמן! באמת שהייתי עושה את זה. אני כ"כ מבינה את המצוקה שלך. אגב, האם כל המשפחה ככה? מה עם אחים/אחיות? איך הם לוקחים את זה? אולי יש דודה/בת דודה/חברה שיכולה לעזור?

היי ובוקר טוב.

בוקר טוב. תודה רבה לך התגובה החמה.
אני שולחת לך חיבוק חזרה. כמעט כל המישפחה ככה ואין לי כרגע מישהו מבין בני המישפחה שבאמת יכול לתמוך ולהבין. שלחתי לך מסר פרטי. שיהיה יום טוב. ממני קשת

למעלה