שלום, אני חדשה+ייעוץ

שלום, אני חדשה+ייעוץ

אני קוראת סמוייה ונחשפת...
יש לי ה-מ-ו-ן בגדים ובעיה אחת.
אני גרועה בלשלב ולא מצליחה לחשוב על רעיונות מה ללבוש יחד עם מה.
יש לי פריטים יפים, מכנסיים מחמיאים, חולצות שיושבות בול... אבל קשה לי להחליט איך להוציא מכל הפריט את המקסימות יופי שלו (בעיקר בעניין הצבעים, אבל לפעמים גם בגזרות) ובדר"כ הולכת על שילובים בטוחים.
איך יוצאים מזה?

לפעמים מרב עצים לא רואים את היער

זה לפחות מה שקרה לי.
הלכתי על שילוביםמקבועים שהקבוע מבינהם היה אחת החולצות שלי ( ויש לי חולצות עם גזרות מאד מעניינות) עם מכנסי ג'ינס.
החלטתי לנסות את אתגר 30 על 30 ששרון היציעה כאן לפי רעיון שראתה בבלוג אמריקאי . לקחת רק 30 פריטים ובמשך חודש שלם ללבוש רק אותם תוך כדי נסיון ליצור כמה שיותר שילובים בינהם ולא לחזור על אותו מראה פעמיים.

היום הוא היום העשירי לאתגר ואם יש משהו שלדעתי יכול להקפיץ כל אחת ובמיוחד בנות כמוני וכמוך שנחשבות "מתחילות" זה האתגר הזה.

אני ממליצה בכל לב ומבטיחה לך שתלמדי ממנו המון כי המגבלות שהוא גורם מאתגרות למצוא שילובים חדשים.

אני מתעדת כל יום של האתגר בבלוג שלי עם פירוט של התלבטויות או תובנות חדשות שלמדתי ואת מוזמנת לראות ויותר חשוב מכך לנסות בעצמך.
אפשר רק להרוויח מזה

תודה על התגובה

ביקרתי בבלוג שלך ואהבתי.
האתגר קורץ לי. אבל איך אני אזכור איזה מה-30 בחרתי....?

שימי את כולם באותו מדף

זה מה שאני עשיתי.
פיניתי מדף בשביל האתגר וגם את ששת זוכות הנעליים ריכזתי במקום אחד .

כשהכל מרוכז במקום אחד לא צריך לחשוב הרבה

אפשר גם להכין רשימה אם את חוששת שלא תזכרי אחרי הכביסה לאיזה מדף שייך כל בגד

shmickey

New member
מוזמנת להצטרף ולהעלות תמונות

לשרשור היומי, אני חושבת שהרבה יותר קל לייעץ כשרואים תמונות, קצת קשה לדבר באוויר

לי וולף

New member

אני מסכימה ומחזקת; בתור התחלה, אם נתחיל לקבל מושג על הסגנון שלך יהיה קל יותר לתת כיוונים
מעבר לזה, אין ספק שהאתגר מהנה עבור כולנו (
) ובהחלט דרך מעולה להתנסות קצת בבגדים ה"מוזנחים" (אלו שהוזנחו ולא נלבשו... לא שנראים כך
)
הנסיון גם הראה לנו שככל שתראי לנו יותר, כך תקבלי יותר מוטיבציה להתנסות בדברים חדשים

למעלה