שלום, אני זקוקה

קבוצת תמיכה בצפון

שלום לך סימה ושלום לכולם הקבוצת תמיכה בקריות בשלב זה אינה פעילה ! אם משהו מוכן להיות ראש הקבוצה לארגן מקום ולדאוג לטלפונים אני יכולה לסדר לכם מנחה מקצועי ללא תשלום !!! בנהריה יש קבוצת תמיכה שנפגשת להרצאות ומפגשים עם המנחה מי שמעונין מוזמן. מחר יום רביעי 13.07.05 בשעה 16.00 הרצאה על קנסינולוגיה - ובסוף הפגישה יש מפגש עם חברת ביטוח לביטוחי בריאות,אובדן כושר עבודה ,ביטוחי רכב בהנחה לאלה שנוסעים פחות מ 1000 ק"מ בחודש. לפרטים ניתן להתקשר לבתי 0542101921 או [email protected] כל טוב בתי

ritosh

New member
לנונה וכולם, ../images/Emo24.gif

אולי אפשר, לטובת מי שלא חבר בעמותה ומבלי להפר זכויות יוצרים,לסרוק את המאמרים מהעלון שמחלקת העמותה ולהעלות אותם כאן?

UNIVERS1

New member
בוקר טוב בתיה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שתיפתח קבוצת התמיכה ובמקביל אני מקווה שבעלי האהוב יביע רצון ליטול חלק בה, כי רוב הזמן הוא מתמודד עם תסמונת הפיברו' בבית (אנחנו מתמודדים). חשוב לומר שהפורום הפך למעין "מורה דרך" ובכך לקבוצת תמיכה ווירטואלית נפלאה...
אני חושבת שנטילת חלק ואינטגרציה בקבוצת תמיכה הן שלבים חשובים עד מאוד. באהבה לכולם סימה

linar1

New member
זאת עמותה המייצגת את אינטרסים של

חולי פיברו' ותשישות כרונית, דואגת לזכויות של החולים. כנסי לאתר של העמותה ותלמדי קצת את הנושא.

למעלה