שלום, אני זקוקה

nona11

New member
שלום, אני זקוקה

למס' הטלפון של עמותת אס"ף. אני חולת פיברומיאלגיה, קיבלתי את העלון האחרון, והוא 'נעלם' לי. כנראה מי מבני הבית זרק אותו בטעות. אני מעוניינת לקבל שוב את העלון האחרון. תודה מראש.

UNIVERS1

New member
שלום נונה

אני מניחה שזה הטלפון: 1-700-70-70-08 (רשום בעלון של עמותת אס"ף) תרגישי טוב בהוקרה סימה

nona11

New member
ניסיתי כמה פעמים

ולצערי התא הקולי מלא ואין אפשרות להשאיר הודעה. האם יש טלפון אחר, או אפשרות אחרת? תודה לך סימה.

UNIVERS1

New member
מצאתי עוד מספר ! ../images/Emo13.gif

הינה עוד מספר נוסף: 056375255 (ייתכן שנוספה עוד ספרה, כאן לא רשום) סימה

nona11

New member
טוב, גם המס' הזה לא עובד

גם לי יש אותו, ואני לא יודעת איזה מס' הוסיפו... יש רק ציפצוף אינסופי ללא שום הודעה... חבל. בכל מקרה, המון המון תודה על הנכונות לעזור.

UNIVERS1

New member
אם שני מספרי הטלפון לא פעילים אולי

כדאי להתקשר ל-144 ולבקש מספר טלפון פעיל תוך כדי ציון ששני המספרים הקודמים לא פעילים. המון בריאות ואושר
סימה

UNIVERS1

New member
מצאתי עוד מספר ../images/Emo13.gif !!!

אך זה עשוי להיות תא קולי, כדאי לנסות: 035022248
סימה

nona11

New member
כמעט הצלחתי, כמעט...

אחרי כשלון נוסף, התקשרתי ל- 144 וקיבלתי מס' אחר לגמרי, אבל גם שם התא הקולי מלא ואין אפשרות להשאיר הודעה. לידיעתך, זהו הטלפון - 03-9102762. לא יאומן, איך אי אפשר ליצור איתם קשר. תודה על הכל.

UNIVERS1

New member
עוד ניסיון ../images/Emo13.gif

תנסי ליצור קשר עם מארגניי קבוצות תמיכה. אולי להם יש פרטים חדשים.
סימה

UNIVERS1

New member
אנחנו מחפשות מספריי טלפון עדכניים

של עמותת אס"ף ולא מוצאים
אולי את יכולה לעזור לנונה? הרבה בריאות סימה

ritosh

New member
סימה יקירה, יש לי את כל הטל' שכבר

נתת.. מעניין אותי לדעת מה היה כתוב בעלון שנונה איבדה. אולי זה יעניין גם אותנו?

UNIVERS1

New member
כן, ייתכן ש... ../images/Emo13.gif

ייתכן שהעלון האבוד של נונה הוא מן החדשים כי לנו בבית רק הישנים, וכנראה גם מספריי הטלפון לא עדכניים.
סימה

הטלפון של העמותה

שלום לכולכם הטלפון של העמותה לא הוחלף. יכול להיות שהאשה שעונה בחופש או שיש הרבה פניות וזה לוקח לה מעל שבוע כדי לענות לכולם. בקשר לחוברת המבוקשת שלחי לי מייל עם כתובתך ואנסה לשלוח לך חוברת חדשה. לילה טוב [email protected]

nona11

New member
התחלתי לקרוא את המאמר

מאת פרופ' בוסקילה, ואפילו לא סיימתי. היו עוד מאמרים, אני לא זוכרת של מי, אבל אני מעוניינת לקרוא גם את יתר המאמרים והחדשות על פיברומיאלגיה. זה מאוד חשוב לי ומעניין מה חדש. שלחתי מייל לעורכת העלון -עפ"י המלצת B Positieve- תודה על הכל ורפואה שלמה.

B Positive

New member
נכון לחודש שעבר מס' 1700 עובד

ייתכן פשוט שנפלת על שבוע עמוס בשאלות... נסי שוב! מניסיוני הם חוזרים, גם אם לוקח זמן. כמו כן את יכולה לפנות אליהם בדו"אל באתר אס"ף פה אם למדתי מהמחלה משהו... זה לא להתייאש

nona11

New member
תודה על ההצעה

איך לא חשבתי על האפשרות הכ"כ פשוטה. עכשיו שלחתי מייל לעורכת העלון. שוב, תודה ורפואה שלמה.

UNIVERS1

New member
קבוצת תמיכה בצפון ../images/Emo13.gif

בוקר טוב ויום נפלא! בעבר בעלי השתתף בקבוצת התמיכה שבחיפה. האם היא פעילה עד היום? הרבה אושר ובריאות
סימה באהבה ובהוקרה

nona11

New member
קבוצת תמיכה בצפון

אין לי מושג לגבי פעילות בקבוצת תמיכה זו או אחרת, מצטערת. אולי בעמותה יוכלו לעזור לך. אהה... קיבלתי תשובה מהעמותה, והם יבדקו את האפשרות לשלוח אליי עלון אחר. המשך יום טוב ובריאות.

למעלה