למס' הטלפון של עמותת אס"ף. אני חולת פיברומיאלגיה, קיבלתי את העלון האחרון, והוא 'נעלם' לי. כנראה מי מבני הבית זרק אותו בטעות. אני מעוניינת לקבל שוב את העלון האחרון. תודה מראש.
אחרי כשלון נוסף, התקשרתי ל- 144 וקיבלתי מס' אחר לגמרי, אבל גם שם התא הקולי מלא ואין אפשרות להשאיר הודעה. לידיעתך, זהו הטלפון - 03-9102762. לא יאומן, איך אי אפשר ליצור איתם קשר. תודה על הכל.
שלום לכולכם הטלפון של העמותה לא הוחלף. יכול להיות שהאשה שעונה בחופש או שיש הרבה פניות וזה לוקח לה מעל שבוע כדי לענות לכולם. בקשר לחוברת המבוקשת שלחי לי מייל עם כתובתך ואנסה לשלוח לך חוברת חדשה. לילה טוב [email protected]
מאת פרופ' בוסקילה, ואפילו לא סיימתי. היו עוד מאמרים, אני לא זוכרת של מי, אבל אני מעוניינת לקרוא גם את יתר המאמרים והחדשות על פיברומיאלגיה. זה מאוד חשוב לי ומעניין מה חדש. שלחתי מייל לעורכת העלון -עפ"י המלצת B Positieve- תודה על הכל ורפואה שלמה.
ייתכן פשוט שנפלת על שבוע עמוס בשאלות... נסי שוב! מניסיוני הם חוזרים, גם אם לוקח זמן. כמו כן את יכולה לפנות אליהם בדו"אל באתר אס"ף פה אם למדתי מהמחלה משהו... זה לא להתייאש
אין לי מושג לגבי פעילות בקבוצת תמיכה זו או אחרת, מצטערת. אולי בעמותה יוכלו לעזור לך. אהה... קיבלתי תשובה מהעמותה, והם יבדקו את האפשרות לשלוח אליי עלון אחר. המשך יום טוב ובריאות.