שלום, אני אריק.

broadaxe

New member
חשאיות מסויימת לא מזיקה

קודם כל זה מוסיף עניין ומתח לפורום. קצת מתסכל אותי לפתוח כרטיס אישי ולמצוא אותו ריק או עם פרטים פיקטיבים (ויש הרבה כאלה), כשהכרטיס שלי מספק את רוב האינפורמציה. מי שממש רוצה הרי בסופו של דבר יימצא דרך לחשוף כל אחד, בעולם המקוון קשה מאד לשמור על פרטיות ואנונימיות הרמטית. אצלי הכינוי הוא סוג של סמל מסחרי שמייצג אותי פיזית ואת האוסף המרכזי (ומי שמכיר- יודע למה אני מתכוון...).

dorly1

New member
חשאיות?

ואני התכוונתי לפרטיות. האמת, יש כאן תיבות מסרים שעובדות יופי, ואם רוצים לדעת פרטים נוספים, תמיד אפשר להשתמש באלו, בתקשורת כמעט ישירה ועם זאת פרטית בהחלט. כן, יש אנשים ששמירה על הפרטיות שלהם, חשובה להם מאוד, ולפיכך בוחרים בניק, כינוי שלא תמיד הינו שמם האמיתי בחיים. ואם תדע למשל ששמי הוא רחלי או שושי או גלית...מה זה יגיד לך עלי? ואני, בוחרת להישאר דורלי, ומניחה שזה לא גורע מאישיותי, ואין בכך טעם לפגם, להמשך הכתיבה וההישארות בפורום. ואגב, מה שלומך לך היום?

ואני דווקא אוהבת להמציא כרטיסים

פיקטיביים. אני שמה תמונות וציורים, משתעשעת בציטוטים ובחתימות (בדרך כלל מתאימים לכינוי או לנושא של הפורום), וממציאה לעצמי מקומות מגורים וגילאים. רק את המין אף פעם לא שיניתי.

../images/Emo6.gif טוב, אבל כבר ידעת את זה, לא?

תאר לעצמך שהיה מופיע למפגש בגבעתיים מין
, ואומר שהוא "אמא של יותם"...

python 4

New member
אבל זה כבר קרה..

שכחת את ה-
שבא לכיכר בדיזנגוף ואמר "שלום, אני
של מלאכים"...

תמיר1991

New member
נכון, אבל זו לא התחזות...

הוא פשוט כתב עם אשתו, ורק אז החליט לגלות לנו אודותיו. זו זכותו המלאה... תמיר.

מאמאסאן

New member
הפורום הזה - כל כך מפורסם

כי אני מספרת עליו, לכל חבריי, וידידי, גם כאלה שאינם אספנים כלל. המלצתי לקרוא את המאמר על תגי החלל, על מגדלי המים - בבולים, הסיפור המדהים של דגני, על רוכשי האדמות הציוניים, וכו מאז, הם כבר לא מחכים לי, הם נכנסים , קוראים, ומתלהבים. הם מכירים את הכינוי שלי כמובן, ומבחינתי, זה בסדר. מי ירצה, או יחמוד, אוסף צפרדעים, שקשה לאבק ?

dorly1

New member
הו מאמאסאן יקירתי...

אני הראשונה שחומדת ורוצה באוסף הצפרדעים, לי לא קשה לאבק, מ'פתאום...

למעלה