שלום אהובים שלי!!!

j e n n y lopez

New member
אמא יניב חחחחחח

איזה קרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח שופך אין אין אתה גדול!!!!!1

יניבוש תודה נשמה... נבוא לראות אותך

בהצגה החדשה שלך!! אוהבת אותך לנצח אלה!!! האי סי שלי:318522884 היינו החברות הכי טובות כמו אחיות בנפש ובנשמה ......
ואת פתאום שאלת אותי שאלה די משונה...
" תגידי מה יותר חשוב לך החיים שלך או אני??" ואני השתתקתי לרגע ועניתי לך " החיים שלי"...... ואת עזבת אותי נטשת אותי
...מרוב שהיית פגועה ממני....
ואני לא הבנתי למה???............................
כי את עזבת אותי בלי להבין שהחיים שלי זאת את!!! מוקדש לאפרת המדהימה כי את אפרתוש את כל החיים שלי
!!! מואה!!!!!
נתן
מתה עלייך!!! מואה
אפרתוש
מאושפזת עלייך!!!! מואה
נירו
חולה עלייך !!! מואה
יניבוש ....אוהבת אותך נשמה!!

תיפי1

New member
../images/Emo98.gifחחח יניב אתה כזה חמוד

מה קורה?????? לא שומעים מימך.......

משהו חשוב לכולם

למרות שאני חדשה אני הייתי קוראת הכל ויש לי תחושה שהשחקנים נכנסים לפה כולם כותבהים להם והם כותבים רק הודעה אחת והולכים! ואתם ממשיכים לדבר איתם!!!!!

יווווווווו איזה מאמי אתה!!

"העיקר שבכל ערב ב-20:05 נשמותינו מתאחדות כשכולנו כאיש אחד מתיישבים מול הטלויזיה".!!!תבוא כל יום לבקר אותנו!!!!

ליניב המושלם........../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif|כל

יואו יניב אני פשוט מתה עליך.....
טוב יש לי שתי שאלות.....
בן כמה אתה בחיים האמיתים?
ויש לך חברה?

metuka15

New member
יניבושששששש

אתה כזה חמודדד! איזה כיף שבאת לבקר! אם אתה עונה למסרים אז תציץ ככה איזה 100 מסרים למטה ברשימה ותענה גם למסר שלי שהשארתי לך לפני כמה ימים..כי הוא בטח נחפר לו אי שם עמוק בין כל המסרים החדשים

יניבוש מה נשמע? שאלה דחופה!!

מה נשמע? הכל טוב? אז רציתי לשאול אותך אם יש סרט לטלנובלה מיכאלה? ורק שתדע שאני חולה עליך שרופה עליך אני המעריצה מס' 1 שלך תזכור את זה שלך ב-
קארין

איזה חמודדד אתה יניבושש אהוב ליבי

(אחרי נתן כמובן) חולה עלייך! איזה חמוד.. אתה מצחיק גם במציאות אה??! יופיי אני באה להצגהה חחחח למרות שהיא לילדים (היא לילדים.???)

יניבוש מה נשמע? שאלה דחופה!!

מה נשמע? הכל טוב? אז רציתי לשאול אותך אם יש סרט לטלנובלה מיכאלה? ורק שתדע שאני חולה עליך שרופה עליך אני המעריצה מס' 1 שלך תזכור את זה שלך ב-
קארין

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתי עכשיו יונית המושלמת אודטה !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיכל1082

New member
יניבבבבבבבבבבבבבבבבבב

תודה רבה שאתה ממשיך להיכנס ולא שוכח אותנו!!! וכן, באמת בשמונה וחמישה נשמות כולנו מתאחדות...
וד"א המון בהצלחה עם ההצגה!!

למעלה