שלום אהובים שלי!!!

שלום אהובים שלי!!!

ונפתח בשיר: "כוכבים נופלים מחוץ לחלוננו עכשיו כל אחד רוצה לרוץ ולנסות לתפוס כוכב...." מה קורה אחים, אחיות, בני דודים, ידידים ומכרים רחוקים וקרובים שלי? הכל טוב? שנים שלא דיברנו... איפה אתם? לא רואים אתכם, לא שומעים אתכם, מה אתכם? אני לא ממש בחופש. אני בחזרות להצגה מגניבה לילדים שתעלה בתאטרון בחולון. (דרך אגב משחק איתי עידן יסקין שהיה בהיי-פייב. מגניב לא?) מה אתם עושים? אתם בטח כל הזמן בים ובבריכה ובקניון וכו'. העיקר שבכל ערב ב-20:05 נשמותינו מתאחדות כשכולנו כאיש אחד מתיישבים מול הטלויזיה כדי לצפות באחת הסדרות היותר מרתקות שנעשו כאן: "אודטה" חחחחח.... סתאאאם....ברור שהתכוונתי לסדרה עם השחקנית הכי מושלמת שנראתה במחוזותינו : "החדשות עם יונית לוי". יונית המושלמת.....חחחחחח!!! זהו אחיר שסיימתי להצחיק את עצמי, אני רק אספר שאני קורא את כל המסרים שלכם וכמיטב המסורת אני גם אענה לכולכם זה פשוט יקח קצת יותר זמן עכשיו. חולה עליכם, תעשו חיים ותשמרו על עצמכם!! יניב.

קרן54321

New member
דוגרי תבוא כל יום!!

איזה כיף שבאת!! מחכים לפעם הבאה!!

HaDaRoSh

New member
חחחחחחח חמוד ../images/Emo24.gif

יום נעים
שמחה שאתה בא לבקר

אורטלול

New member
תגיד מה הקטע שלך

שבכל משפט אתה תוקע את המילה תחת?! הבנושיש לך 1 כזה וכבר הבהרנו לך את זה...חלאס בקיצור

אורטלול

New member
יניב!!!!!

בנאדם מושלם 1 מה איתך????...... צהיה בטוח שנלךמ לראות את ההצגה הזאת!!!!!!! אנחנו חולים עלייךךךךךךך

היי יניבה ../images/Emo9.gif כנס ../images/Emo70.gif

טחחחח כמיטב המסורת... שלחתי לך איזה 4 מסרים טובים ולא חסכתי במילים ואתה לא עונה... אולי קשה לך והכל.... מבינה ב-100% אבל אני אחכה עד שיגיע היום המיוחל שתענה לי
(וגם שטלי תענה ברוך השם) בינתיים תהנה בהצגה והכל.... אם הייתי ילדה הייתי רצה לראות את זה (אני בת 14) טחחחחחחחחחחח טוווווווווווווובבבבבבבבבבב
-אותך
דקלה

אה גבר גבר

מה קורה מה איתך חי?? בהצלחה בהצגה שלך ותגיד לי מזל"ט מצאתי עבודה הגיעה הזמן לא חחחחחחחחחחחח ואל תרד על אודטה חולה עליה נשמהההההההההה נשיקות אביב

טחחחחחחח אודטה... כנסו..../images/Emo70.gif

יש לה תוכנית אחלה אבל היא לא מתאימה להנחות או לשחק... כי יש לה דיבור בכאילו מאולץ ומטומטם...... מי שמסכים איתי(שלא יהיו הרבה כאלו) לעשות-

../images/Emo45.gif מסכימה איתך.. אודטה לא מתאימה!

היא כזו לא יודעת אין לה תיאור.. היא פרנצילוע (חח.. לא המציאו לזה מילה.. כמו בפירסמות! טחחחח....!)

חן הדגה

New member
במילה אחת...

פוסטמה... וזה כל מה שאני יכולה להגיד עליה... אוווווווווווווווווווווף איתה "ואני אהיה פה" שונאת אנשים טיפשים

למעלה