שלום אאננששייםם

bariska

New member
שלום../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה אני בוריס..מקווה שתהני כאן תבלי:)

ברוכים הבאים לפורום!!!:)

גם אני דיי חדשה ונורא כייף פה! שמי אגב סוניה אני עוד חודש וחצי בת 19:)

vk3

New member
אהלןןןןן, הרגישי כמו בבית...

ברוך בואך לפורום
אני מזמין אותך לקרוא את דבר המנהל אשר יבהיר לך את מגמתנו ויסביר לך את מהות הפורום שלנו. בנוסף לכך, אני ממליץ לך בחום לעיין בנהלי הפורום בכדי שתדעי איך לנהוג במצבים שונים וכד' ויחד עם זאת להצטרף לכול המסורות הנהדרות בהן החל הפורום שלנו, על ידיי ביצוע המטלות הנדרשות

eMiFrEaK

New member
טלללללוווווושששששש!!!

לא בעצם אני מעדיפה טלטולל!!! ברוכה הבאה חמודה!! והרוסים חולים עלייך!! חחח

vk3

New member
מקסים אתה נשמע מקסים... ../images/Emo140.gif

לא, אני לא מתחיל איתך...
פשוט אתה באמת נשמע אדם מעניין שיכול לתרום רבות לפורומנו המיוחד... ספר נא לי הכיצד הינך יודע מספר כה רב של שפות ומה דחף אותך להצטרף לתנועות שפירטת לעיל
מה כול תנועה כזאת נותנת לך אישית כפרט וכיצד מאפשרת לך להשפיע על הכלל
כול כך כייף לך שאתה מנגן על פסנתר... החלום שלי
הינך בהחלט איש אשכולות... וכה צעיר
האם יש לך יכולות לא רגילות ובזכות כן אתה כה מצליח או שאתה פשוט חרשן לאללה
אנו מאוד שמחים על הצטרפותך... מקווים שתשאר עמנו לצמיתות
אולי תוכל אף לעזור לקדם אותנו
על שאתה כותב את דברייך בשתי השפות השולטות בפורום שלנו, אך לדעתי, אין זה הכרחי לתרגם מעברית לרוסית... במקרים קיצוניים רק ההיפך, כי עברית כולנו מבינים וזו שפת ברירת המחדל, אבל אם הינך כותב ברוסית, התירגום ייתקבל בברכה
אני מזמין אותך לקרוא את דבר המנהל אשר יבהיר לך את מגמתנו ויסביר לך את מהות הפורום שלנו. בנוסף לכך, אני ממליץ לך בחום לעיין בנהלי הפורום בכדי שתדע איך לנהוג במצבים שונים וכד' ויחד עם זאת להצטרף לכול המסורות הנהדרות בהן החל הפורום שלנו, על ידיי ביצוע המטלות הנדרשות
אשמח לדבר איתך עוד ולשמוע ממך כול מיניי סיפורים...

אוקייי

מגיל 3 ההורים שלי כריחו אותי ללמצוד שפות, ומגיל 7 אני ממשיך מרצוני. ההצטרפות לתנועות היא כדי להשפיע, ואני אפילו יו"ר נוער מפלגת העבודה בראשל"צ. הסיבה שאני מתרגם היא, שאין סיבה שפורום זה לא יימשוך עולים חדשים שלא יודעים עברית, אז במקרה שיש כאן אני מתרגם. אבל יש לך פורום מאוד גדול אני רואה

vk3

New member
הבנתי...

מעניין בהחלט
מספר כה רב של שפות, למישהו רק בן 14... איזו שפה אתה לומד עכשיו
יש לך רעיונות לקידום הפורום שלנו
אשמח לשמוע הצעות.

עוד לא לומד חדש

אבל אני חושב להתחיל עם טורקית וצרפתית. לקדם? לאן??? יש לך כאן פורום גדול ויפה מאוד - אתה עושה עבודה מצויינת.

vk3

New member
../images/Emo51.gif

אבל בכול זאת תמיד רוצים להתקדם... עוד ועוד... אני כבר חושב בכיוון התקשורת
.

למעלה