כמה שפות!!!!!!!! אימאל'ה.... אני יודעת רק רוסית, יברית, אנגלית (אני מבינה הרבה אבל לא מדברת..
) וספרדית קצת... =/ אה דרך אגב קוראים לי יאנה ואני מלוד.. תהנה בפורום החם הכי הכי ) (פאק אני לא יודעת איך לתאר את הפורום לנו... חם? טוב? "שפוי"? טוב לא משנה..)
פורום חשוב!!! רוב ראשי הממשלה של ישראל באו מהאימפריה הרוסית (אחר כל ברה"מ, אשר אחר כך התפרקה למלא מדינות) - אז לנו, יהודים יוצאי ברה"מ, יש במה להתגאות.
). לי קוראים ולן ואני איש יהודי שמאל תומך המפלגה הקומוניסטית. אני לא פעיל בשום מפלגה... חחח סתם Dobro pozalovat v naw Forym. Menya zavur Valen I, ya Evrei, pravii סתם... הקיצר, ברוך הבא!!! ואגב, מאיפה אתה יודע כ"כ הרבה שפות?? אה ועוד משהו... למה הפועל חיפה? יש לכם קבוצה מצוינת בדונייצק ובחרת בקבוצת הפועלים מחיפה..?
חחח אוקיי קראתי ת'הודעת הכרות שמתחתיי ונדהמתיייי יוווווווו כמה שפותתתתתת חחחחחח ואיזו שפה גבוהה הוא כותבבבבבב ויווו תאריכים עיבריםםםםם חח אני לא כזאתתתת אני יגיד את הכל בפשוטטט חח קוראים לי טלל מעדיפה טלוש/טלטולל אני בת 14 חח עדיין לא.. עוד פחות מחודששש אמממ.. אני במכבי צעירר ואני מדברת כולה עברית ואנגליתת חחח אני חולה על רוסיםם חח לא דעת למהה **עזבו קטע שלי** חח וקיצר הצטרפתייי love you all מואהההההה -טלטול- נ.ב. חחח הרגע שמתי לב שבכל מילימטר בדף בערך כתוב עברית רוסית עברית רוסיתת חחחח מגניבבבבבבבב חחח