שלום אאננששייםם

שלום אאננששייםם

קוראים לי מקסים עליון-גורדון. אני איש יהודי שמאל ציוני שתומך בסוציאל-דמוקרטיה. אני פעיל במפלגת העבודה, בתנועת הנוער העובד והלומד ובתנועת שלום עכשיו. נולדתי בתאריך ב´ באלול תשמ"ט בעיר דונצק שברוסיה (אוקראינה). אני מנגן גיטרה, פסנתר וכותב שירים. אני יודע: עברית, אנגלית, רוסית, אוקראינית, ערבית, יידיש, גרמנית, יוונית, הולנדית, דנית, שבדית, סרבית וקרואטית (וסרבית וקרואטית זה לא שפה אחת. סרבית נכתבת באלפבית קירילי, וקרואטית באותיות לטיניות). אני צמחוני. בכדורגל אני אוהד את הפועל חיפה. Mena zavut Maxim Elyon-Gordoy. Ya Yevreiy, Zianiskiy Leviy i Social-Democrat. Ya activist v izrayelskoy partiyi truda (mifleget Ha'Avoda), vmaladojnam dvijenye Rabochiy I Uchashiysa Maladoj (Ha'noar Ha'oved Ve Ha'Lomed) i v dvijeniye Mir Sechas (Shalom Ahshav). Ya radilsa v gorode Donezk Katoriy v USSR (Segodna eta teretoriya v ukraine). Ya igrayu na Gitare, Pianino i pishu muziku. Ya znayu: Ivrit, Angliskiy, Ruskiy, Ukrainskiy, Arabski, Yidish, Nemetzki, Grechiskiy, Galandskiy, Danskiy, Shvedskiy, Serbskiy i Harvatski (i eto ne odin yazik. Serbskiy Kirilskiy, a Harvatskiy Latinskiy). Ya Vegatereaniz. V futbolle baleyu za Hapoel Haifa

Kolmus

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

|מתרשם מכמות השפות|

bariska

New member
מרגש..

ברוך הבא:) אני בוריס ואני מת לנגן בגיטרה ואני יודע רק רוסית,אנגלית(בערך)ועיברית..:/

bariska

New member
אני צינית../images/Emo35.gif

לא היתכוונתי להישמע כזה

אתה צינית? טוב נו...

אם אתה מתעקש להיות צינית.... אני אישית חשבתי שאתה... בן/זכר... אבל אני לא מושלמת.. גם לי מותר לטעות!

bariska

New member
*ציני אני ציני

בעצם לא היתכוונתי להיות ציני אבל אני ציני..:/פאק נתפס לי הצוור
וכואב לי האצבעות

אמממ אני סתאם מרינה מנס ציונה...

בכל מקרה תודה על ההסבר העמוק.... מגניב לדעת כל כך הרבה שפות !!! הלוואי עליי... כמה שנים אתה בארץ? הרוסית שלך לא מי יודע מה.. למרות שיכול להיות כי אתה מאוקראינה... בכל ארץ יש את ה"סלנג" שלה (נקרא לזה כך.. )

תגובה

אני מגיל 5. חחח, הגעתי לארץ, שבועים אחר כך כיתה א'. באוקראינה הייתי בגן היהודי של העיר דונצק בעיר שורסה. אני באמת מאוקראינה, והרוסית שלי בסדר גמור - רק שאין לי במחשב רוסית, ואני לא רגיל לכתוב רוסית עם אותיות באנגלית.

אני בן 14

היא שאלה מתי עליתי, אז אמרתי בגיל 5. אני רושם גם עברי וגם לועזי - רק שבישבילי עברי יותר חשוב.

תגובה

אממ... קודם כל תודה על התרגום ברוסית... ואני לא יודעת אם האותיות באנגלית מקשות עליך או לא... אבל... " Uchashiysa " לא אומרים... אלא uchus והייתה עוד מילה מעניינת שכתבת.. שבמקור היא "activniey" אבל לא משנה.....

Dynamo1929

New member
אה, ואם כבר יש טעות אז אולי ב... :)

"zianiskiy leviy"-לא נשמע משהו.. לדעתי אפשר יותר טוב לנסח את זה כ-"leviy Zianist"... אבל יכול להיות שאני טועה :)

../images/Emo4.gif

net ya pravilno ego popravila.. i ti toje... prosto ya 4itau o4en mnogo po russki... tak 4to ya i russkie xorowo znau... esli bi ya ne 4itala ya bi po russki razgovarivala otvrotitelno!

למעלה