שלוםם

ענבל251

New member
חופית

אני מהצפון מאיזור הקריות... ואת? מאיפה בת כמה? מה הבעיה שלך להכנס להריון?

חופית 4

New member
היי ענבל

אניגם מאזור הצפון,אני בת 26 והבעיה היא אצל בעלי זרע גבולי. אצלי הכל בסדר. מאיזה קיריה את?

חופית 4

New member
ענלוש

מה הכוונה שהכל יסתדר לי? פלשנו על הפורום לא נעים. אני בכלל מעפולה סיטי.

שווערצה

New member
שלום בנות ../images/Emo88.gif

אכן השיחה הזו מקומה במסרים, ולא בפורום. בכדי לשלוח מסר עליכן לבצע את הפעולות הבאות: א. לפתוח את ההודעה, ללחוץ למטה על המילים: "שלח מסר למחבר/ת" ב. לאחר שיפתח חלון נפרד, לרשום בו את תוכן המסר, וללחוץ על "שלח". בכדי לפתוח את המסר עליכן לבצע את הפעולות הבאות: א. יש ללחוץ על המילים: "1 מסרים פעילים" שתופענה בשורה האפורה העליונה, ליד ציון מספר הדפים הפעילים. ב. לחיצה על כפתור זה תפתח חלון נפרד ובו רשימת המסרים שקיבלתן (טבלה שבה יהיה רשום: שם השולח, נושא, תאריך ושעה. ג. לחיצה על נושא המסר תפתח את המסר ד. לאחר שתקראו את המסר תלחצו על "תגובה" ותוכלו להשיב לשולחת מסר אישי.
ולגופו של עניין: ממש לא מומלץ לעשות טיפולים רצופים, וסביר להניח שהרופאים והמחלקות לא ישתפו פעולה עם בקשתכן לעשות זאת. רק במקרים מסויימים, ולא ככל לאורך תקופת הטיפולים, מאפשרים טיפולים רצופים. זאת משום שהגוף זקוק למנוחה, והעמסת הטיפולים עליו לא תועיל להשגת התוצאה האופטימלית, וכרוכים בה גם סיכונים.

בולה101

New member
הי ענבל

אחרי מחזור שאיבה נהוג לעשות הפסקה של חודש. לאחר מכן עושים החזרת מוקפאים כאשר בין מחזור מוקפאים אחד לשני אין צורך בהפסקה. והערה קטנה לי אלייך: בפורום נהוג לשרשר הודעות. זה אומר לא לפתוח הודעות חדשות ככה סתם. זה אומר לענות אחת לשניה או לשרשר הודעה או שאלה לאחת אחרת. וזאת מכיוון שכל הודעה חדשה שנפתחת (זו המסומנת בכתום) דוחפת את שאר ההודעות למטה וככה אחרות לא רואות הודעות חשובות. אני בטוחה שלא ידעת. יש מידע איך לשרשר. תשתמשי בו. בהצלחה

עינת ב6

New member
ענבלי...../images/Emo140.gif

הי ענבלי... קודם כל שיהיה בהצלחה
... ואני מאחלת לך להיקלט כבר עכשיו בטיפול הראשון...
ורק בשביל האינפורמציה...(כי את לא תצתרכי את זה...
) בד"כ נוהגים לעשות חודש הפסקה בין שאיבה , לטיפול נוסף ( בין 3 שבועות לחודש...) ולמרות שנורא קשה לנו להתאזר בסבלנות,(הרי אנחנו רוצים להיכנס להריון כבר היום...
) ההפסקות האלה מאוד חשובות ויש בהן גם לא מעט היגיון...
אז שוב מאחלת לך המון המון בהצלחה חמודה!

טוליקי

New member
אחותי התאומה ../images/Emo24.gif

גם לי היתה החזרה ביום חמישי ואני מחכה (ממש לא בשקט
) לבטא המיוחלת ביום שלישי ב 20 לחודש גם אצלי הפרייה ראשונה איך זה זז כלכך לאט ? בהצלחה לנו

ענבל251

New member
הי טולקי

איפה עשית את ההחזרה? אני מחזיקה ל נו אצבעות בהצלחה לך מתוקה תעדכני אותי אם את רוצה? הזמן באמת לא זז כל יום שעובר זה סיוט האם המדהימים שלי עדיין באותו המקום ולא התאדו אני מדברת אליהם כל יום ומתפללת שיהיה בסדר ולא נצתרך לעבור את כל הזריקות שוב ושוב ... בהצלחה :) תגידי יש לך עקצוצים קצת בצד ימין של הבטן? האם זה אומר משהו?

טוליקי

New member
הרצליה מדיקל סנטר

יש לי מדי פעם עקצוצים וגם קצת כאבים לפעמים לצערי שום דבר לא מרמז על כלום ואין ברירה אלא לחכות בסבלנות גדולה לבטא. מה שכן, אל תשכחי לשתות ה-מ-ו-ן, לפעמים העיקצוצים זה בגלל שלא שתית מספיק גם אני מדברת אליהם ומתפללת ואפילו עושה מדיטציות

nirgen

New member
גםלי יש בטא ב-20/7

החזירו לי באסותא, וב-20/7 הבדיקה הגואלת מההמתנה מחזיקה לנו הרבה אצבעות ב ה צ ל ח ה

גם בדרך

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצלו"ש-ערכים!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנחנו לפני הזרעה ועכשיו מחפשים לי את הביוץ שמשום מה מאחר.. (קיבלתי 2 פרוגינובה*8 ימים ואיקקלומין למשך חמישה ימים).. שלשום בבדיקות דם: E2 419 ופרוגסטרון 3.9 , באולטראסאונד זקיק מוביל 13 והשאר קטנים. היום E2 791 ופרוגסטרון 3. הזקיק גדל ל-17, ועוד אחד של 14 ועוד אחד של 11. הרירית 5.8.. ממה שהבנתי מהאולטרסאונד אני בדרך לבייץ, אבל הערכים נראים לי קצת מוזרים..
חודש קודם בזמן הביוץ היה לי פרוגסטרון 3 וE2 2390... מודאגת קצת ורק אתן תוכלו לעזור לי...
תודה רבה רבה!!!

פּוֹנְג

New member
כמה זקיקים היו לך בחודש הקודם?

על פי הנתונים של היום, העלייה של ה E2 תואמת את הזקיקים שגדלו והתרבו. את בדרך לביוץ. מתי אמרו לך לבוא שוב לבדיקה?

גם בדרך

New member
זקיקים-פונג.

היו לי שלושה יפים להגדרתם בחודש שעבר אבל רק החודש בדקו את הזרע אז אפילו לא ניסינו הזרעה חודש שעבר.. בכל אופן, עכשיו יש אחד של 12 בשחלה ימין ואחד של 17 ואחד של 14 בשמאל.. למה ירד הפרוג'? ככה זה אמור להיות? רצו שאני אבוא רק ביום חמישי אבל התעקשתי לבוא מחר כי לא לפספס.. תודה רבה רבה!!!

למעלה