שלוםם

ענבל251

New member
שלוםם

שמי ענבל כל כך הרבה זמן חיכיתי למצא מקום להפרק בו ולדבר על הבעיות שיש לכולנו ואני שמחה שמצאתי אותכן, אני בת 25, ונשואה שנתיים ומנסה להרות שנה וחצי, בכל אופן יש לי בעיה שהתגלתה עקב לפרוספוקיה שעברתי עקב ציסטות בשחלות ובאותו ניתוח קטן שעברתי גם גילו לי אנדומטריה שזה כמו שאתן יודעות הדבקוית בכל חלל הרחם, אחרי 4 חודשים של דקפפטיל ביום ולאחר מכןזריקה בכל יום השאיבה הביאה ל9 הפריות מתוכן החזירו לי 2 קטנים ומדהימים, בכל אופן ביום חמישי נערכה ההחזרה והיום אני אחרי 6 ימים של המתנות ואני כבר משתגעת אני כל כך רוצה לדעת שהם עדיין שם ושיתפסו 9 חודשים בבקשה תחזיקו לי אצבעות ב20 לחודש יש לי בדיקת דם אני מקווה שהכל יהיה בסדר עד אז יש לי כמה שאלות: האם אתן ממליצות לשכב ולא לעבוד? האם להתקלח כרגיל? האם אני אמורה להרגיש משהו כי אין לי שום תחושה ברחם? אולי קצת עקצוצים קטנים אבל לא משהו אני משתמשת בקרינון האם אמור להיות כל מני הפרשות? בבקשה תעזרו לי אני קצת בלחץ תודה לכן בנות ובהצלחה לכולן, אני מחזיקה לכולכן אצבעות. חזק ואמץ

בולה101

New member
את יכולה להרגיש הכל

אבל שום דבר אינו מהווה סימן להריון. הסימנים להריון דומים לסימנים של מכשושה. רק בטא יכולה לעזור לך והיא תהיה בעוד שבוע. ועד אז להוריד נעליים ולהתחיל לטפס על הקירות. מקווה בשבילך שיצליח

ענבל251

New member
תודה על התמיכה בולה 101

תודה לך, אני הולכת ל"הוריד נעלים" שיהיה לך בהצלחה רק שאלה קטנה מכשושה זה מחזור?

dvoriz

New member
כן זה הכינוי בפורום הזה

כן זה הכינוי בפורום הזה לדבר המפלצתי שמגיע כל חודש!
שיהיה בהצלחה וכל טוב!!!- שהכאבים יהיו כאבי הריון

מם 1971

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה ../images/Emo140.gif

כמו שבולה כתבה לך אין לדעת עד לבדיקת הבטא הגואלת. סימנים או העדרם אינם אומרים דבר ובקיצור משגעון רק הבטא תגאלנו
לגבי מה מותר ומה אסור- בגדול מותר לעשות ה-כ-ל ,אך רצוי לא להתאמץ מעבר לסביר. מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית
מכשושה/מכשפה/
= וסת

ענבל251

New member
מקווה מאוד

אני מקווה מאוד שזו תהיה באמת שהות קצרצרה, אי אפשר לדעת באמת עד לבטא זו הפעם הראשונה שלי מחזור ראשון, כמו שאת יודעת זה נדיר לקבל הריון אבל אני אופטימית אני חייבת להיות בהתחלה קבלתי את זה ממש בדכאוןגם בעלי לא האמין אבל את יודעת זה בא פתאום ולא מוכנים לזה בכל אופן תודה על הכל אני אעדכן מקבלים תשובה לגבי הבטא באותו היום? או יום למחרת?

ענבל251

New member
שאלה לי אליכם

כמה זמן אחרי הטיפול הראשון ניתן לעשות עוד מחזור של טיפול?

מם 1971

New member
הי ענבל

רצוי לשרשר הודעות בפורום ע"מ שהודעות אחרות לא ידחקו לעמודים אחוריים. שירשור משמעותו- ברגע שפתחת כבר הודעה יש להמשיך ולהוסיף לה הודעות אחרות. אני בטוחה שפונג תוסיף את הקישור בנושא ע"מ שתילמדי את התורה. לשאלתך- קודם כל את עדין בעיצומו של הטיפול הראשון, כך שמיותר לחשוב על הבא, הרי סיכמנו על שהות קצרצרה ומעבר מהיר לפורום העגול ... בכל אופן נהוג לעשות הפסקה של חודש (לפחות) בין טיפול לטיפול. יחד עם זאת, בבתי חולים מסויימים כדוגמת בלינסון ניתן לעשות טיפולים ברצף.

dvoriz

New member
../images/Emo36.gifשרשור= הוספת תגובה

שרשור= הוספת תגובה להודעות אחרות, שלך או של אחרות. בהצלחה!!!

ענבל251

New member
חופית הי מתוקה

ראיתי הודעה שלך אבל לא רשום כלום את יכולה בבקשה שוב לשלוח לי אותה אם לא קשה לך. :)

ענבל251

New member
חופית

כנראה שזה לא פותח הודעות פרטיות רשום לי שיש הודעות אני נכנסת ולא מופיע כלום אולי תשלחי לי לפורום או לדואר ששלחתי לך בהודעה אישית בבקשה...

חופית 4

New member
היי ענבל

בקיצור לא הולך עם ההודעות אם בא לך להתקשר בכייף. 052-793745 כדיי לך אנחנו באותו מצב ובני אותו גיל. תודה חופית.

ענבל251

New member
או קי

חופית תודה על הכל אני אתקשר אליך היום בערב, יותר מאוחר אני פשוט חדשה פה אז לא הכל הולך חלק, בכל אופן היה לי נחמד להכיר אותך אני אתקשר אם תרצי תוכלי לכתוב לי דרך הפורום עד שאני אתקשר בהצלחה בכל אופן מחזיקה לך אצבעות

למעלה