שלוםם

עינת ב6

New member
../images/Emo142.gifברוכה הבאה ענבלי...../images/Emo140.gif

הי ענבלי... אז אני שמחה שמצאת אותנו, אבל מצד שני אני מאחלת לך לצאת מכאן מהר מהר לפורום העגול
... גם שם הבנתי שחביב ונעים!
אין ספק... ההמתנה זה החלק הכי קשה ומשגע
... אני חושבת שמרטתי כל שערה אפשרית, כססתי כל ציפורן שרק הייתה, טיפסתי על כל קיר ושיגעתי את כולם!
ההמלצה היחידה שלי היא שלפחות בשבוע הקרוב תעשי המון דברים שמהם את נהנת... סרטים, בישולים, מוסיקה טוב, תציירי, תרבצי מול הטלוויזיה - בקיצור כל מה שרק עושה לך טוב!!!
לגבי עבודה... זה גם תלוי בהרגשה שלך... אני יום למחרת כבר חזרתי לשגרה מלאה... ולגבי הקרינון... כן הוא גורם לקצת הפרשות אבל שתדעי לך שהבנתי שהוא הכי מומלץ וגורם להכי פחות הפרשות!
שיהיה המון המון בהצלחה
ומחזיקה לך עד הבטא!!!

ענבל251

New member
תודה תודה

תודה רבה לך על התשובות אני אעדכן שיהיה לך בהצלחה מה זה הפורום העגול?

ענבל251

New member
משהי יכולה

משהי יכולה בבקשה להסביר לי את העניין עם הבטא ? איך היא צריכה להיות אחרי בדיקת דם אחרי 12 יום? ולאחר מכן אני אשמח מאוד תודה רבה ובהצלחה לכולן:)

בולה101

New member
ערכי בטא

כל בטא הגדולה מ - 10 נקראת בטא חיובית. ביום ה - 12 לפי מה שמדווחות בנות הפורום היא נעה מ - 10 ועד 100. כאשר כל יומים היא אמורה להכפיל את עצמה פי 1.5 . זו הנוסחא אבל היא לא חד משמעית. יש עוברים שנקלטו עם בטא נמוכה של 25 והיום הם משחקים בארגז החול. ויש בטא שלא ממש הכפילה וההריון נגמר בחודש תשיעי. מקווה לכולנו רק בטות חיוביות

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ענו לך כבר על הכל. נותר לאחל לך שהייה קצרה בפורום שלנו ומקלחות נעימות

ל א ו

New member
ענבל מחזיקה לך אצבעות עד

ל-20 לחודש. ואת יכולה להתקלח כרגיל, את יודעת מה זה לוותר על מקלחת בחום הזה?

פּוֹנְג

New member
הנה זה בא: לשרשר יקרתי, לשרשר../images/Emo3.gif

כמו שכבר הסבירו לך, על מנת שלא יגמרו לנו מהר הדפים וההודעות לא יעלמו בעמודיים אחורים, אנחנו משרשרות הודעות באותו אחת לשנייה או להודעות באותו הנושא. כמו כן אני מזמינה אותך לעשות סיור בפורום, לקרוא בקישורי הפורום, בשאלות הנפוצות ובמאמרים (הכל נמצא בשורה הכחולה למעלה) ותראי שעל הרבה שאלות תקבלי תשובות אפילו עוד לפני שחשבת על השאלה

למעלה