שלוםם

liroN118

New member
שלוםם

אני צריכה עצה ממישהו בבקשה היום לאמא שלי יש יום הולדת ואין לי כסף לקנות לה מתנה ואני רוצה לשמח אותה באיזה דרך כלשהי ואני לא יודעת היא גם אישה חולה מאוד שלא יכולה לצאת מהבית איך אני יכולה לשמח אותה? תודה:(:)

אופירA

New member
מנהל
תחשבי על איזה יחס של תשומת לב

קשה לדעת, כי לא מכירים את אמא שלך. אולי לבוא אליה עם כמה נשיקות טובות? אולי להכין לה קפה/מה שהיא אוהבת, ולשבת איתה לשיחה שהיא אוהבת? אולי לשאול ממכרה ספר שהיא אוהבת ולהביא לה בהשאלה? אולי לשטוף את כל הבית (אלא אם כן יש מנקה שעושה זאת ביום קבוע)? זה הכיוון, לדעתי.

מסיכה עם הכיוון וממשיכה

אולי תעשי לה משהו נחמד בבית? תארגני מחדש את הסלון, תמייני לה את הניירת? היא אוהבת לצפות בסרטים? אולי תורידי סרט נחמד ותצפו ביחד? האמת, אפילו פרח אחד בליווי כרטיס ברכה שכתבת על נייר פשוט, יכול לשמח ולחמם את הלב. אני יודעת שעל אמא שלי זה היה עובד... אני אישית הבאתי לאמא שלי זר של הפרחים האהובים עליה (ב-10 ש"ח, גם לי אין הרבה עודפים...) והיא לא הפסיקה להפעל מעצם זה שהיא ידעה שאני יודעת בדיוק אילו פרחים היא אוהבת ושאני אביא לה אותם. יש לי הרגשה (קצת אנוכית אני מודה), שהיא אהבה את זה יותר מאשר מתנות שהיא קיבלה משאר האנשים... מזל טוב ורד

למעלה