שלוםם =]

oOsharyOo

New member
שלוםם =]

שלוםם כולם קוראים לי שרון יש לי קלריקית רמה 35 בשרת ברה! [הכינוי שלי במשחק זה כמו הכינוי שלי בתפוז.. oOsharyOo] מקווה להשתלב בפורום =] ואני תמיד יכולה לענות או לעזור לכם בכל נושא שאני יודעת ומקווה שאתם לי =p אם כבר שאלות יש למישהו מושג איך אני יכולה לדעת את הפין שלי? כי יש לי פייטרית ואינלי מושג מה הפין שלה רק את הסיסמא ושם משתמש אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח מאוד תודה =]

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מאור,14. יש לי הרבה שחקנים בברה
השתלבות מהירה

One Minute

New member
אומג אתה בשחקן ברמה 26 עם שילת?../images/Emo205.gif

כןכן... מאיפה אני יודע.:^^

Robinho1

New member
ברוכה../images/Emo70.gif

עידו,12. יש לי סין רמה 43 בברה. השתלבות מהירה. הנה השחקן שלי>

ווינגז

New member
היי, שרון

ברוכה הבאה, אני יעל. בקשר לשאלתך, יש לך שתי אפשרויות - א. לכתוב מייל לנקסון, לתת את הפרטים שלך ולקוות שהם יענו בקרוב (או בכלל) ויתנו לך את מה שאת רוצה. ב. לעבור מספר מספר (0000, 0001, 0002... 9436 וכו') ולקוות שהוא איפשהו בתחום הנמוך, ולא 9999.
שימי לב שנקסון מתנתקים אותך אחרי כמה ניסיונות לא נכונים, אז זה קצת מסורבל (וכמו שבטח הבנת, לא ממש אידאלי). השתלבות נעימה, בכל מקרה

oOsharyOo

New member
זה לא ממש יעזור אבל תודה =p

אני לא פתחתי את הדמות ידיד שלי פתח לי את הדמות והוא לא זוכר מה האימייל שהוא רשם או מה התאריך יומולדת [קיצר הוא לא זוכר כלום..] חח בקושי יש לי כח להקליק על העכבר פעמיים את רוצה שאני אנסה 9999 פעמים סיסמאות שונות רק ראיתי את מה שרשמת נהייתי עייפה חח אבל תודה בכל מקרה!! 3> שחכתי לומר שאני בת 14 ובנוסף שאם מישהו צריך כל עזרה בברה יכול לפנות אליי =p יש לי כמה מיליונים טובים אז אני תמיד שאשמח לעזורר!! ודרך אגב US navy גר באמריקה או משהו? והוא רושם פה בפורום [??] שרוניי

US navy

New member
כן למה יש בעיה?

חח סתם אני עברתי לארה"ב לפני שנה וחצי מישראל

One Minute

New member
היי אתה שם?../images/Emo205.gif

מה קורה?:> כן לא קשור אבל משעמם לי וישנתי חצי לילה בערך

למעלה