שלוםם

nitzan s

New member
אופס חשבתי התכוונת לסרט השני ../images/Emo9.gif

יאא ואם יש לו תפקיד קטן שם זה באמת מאכזב מקווה שלא אבל שמעתי שאיזה זמר אחד שהוא בעצם בנה עליו ת'תפקיד של קפטן ג'ק הולך לשחק שם את אבא שלו...

dark fairy14

New member
קוראים לזמר קית ריצ'רד ../images/Emo60.gif

זה הסולן של הרולינג סטון

בJדJה

New member
אני מתה שיהיו 6 סרטים

3 זה קצת]: חחחח אגב מאיפה הכתבה?

L e e l o

New member
אני לא רוצה לאכזב אף אחד אבל...

ראיתי ראיון עם ג'רי (המפיק) והמראיין שאל אם יהיו עוד חלקים חוץ מהשלישי כלומר עם יהי רביעי חמישי ושישי וג'רי אמר שלא...

ayana19

New member
../images/Emo207.gif גם אני חדשה.... ../images/Emo13.gif

אני לא אוהבת את ג'וני...אני חושבת שהוא חמוד מאוד ושחקן מעולה... והיצטלמתי איתו לפני שבוע בלונדון...(לא צוחקת..אני ממש רצינית)

KingJohnny

New member
=s

יאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ראית אותו בגודל טבעי???????? הלוואי עליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי =///////////////////////////////////////// אני לא מבינה איך את יכולה להישאר כל כך אדישה...ראית את ג'וני דפפפפפפ היי!!! נ.ב ברוכה הבאה לכל החדשות [= אני אביב בת 13 וחצי. תהנו [=

nitzan s

New member
חחח גמני מתה לראות אותוו

וחברה שלי הייתה בלונדון כשהיה ת'פרימיירה של צ'רלי בממלכת השוקולד ובדיוק אמרו שצריך להגיע ג'וני דפ והיא יכלה לראות אותו אבל לאאא היא הייה צריכה ללכת להצגה הזאת של המפיקים

ברוכה הבאה.. גם אני ראיתי אותו אבל

צילמתי אותו ככה שלא היינו צמודים אחד לשני אבל היינו קרובים.. אבל הוא חתם לי (אני עדין מנסה להעלות תמונה של החתימה אבל בינתיים אל הולך לי, אבל אני ימשיך לנסות)

ברוכה הבאה, גם אני ראיתי אותו בלונד

ון אבל לפני שנה, בפרימרה של צרלי בממלכת השוקולד, ולא הצלחתי להצטלם איתו אז צילמתי אותו, למרות שהיינו מאוד קרובים.. אבל לא נורא, לפחות הוא חתם לי (אני מנסה להעלות את החתימה לפורום אבל לא הולך לי..... אבל אני ימשיך לנסות) ותראי תתמונה

ayana19

New member
להביא קישור לתמונה??

כי אני מפחדת שהיא תופץ באינטרנט או משהו....

את יכולה להביא.. ולמה שהיא תופץ?

כולן פה שמות תמונות, וגם אני שמתי (אם את רוצה לראות את התמונות שצילמתי אותו בלונדון תלכי לתאריך 4/7/05).. ביוש ותפרסמי אני מתה לראות תתמונה

למעלה