שלוםם

שלוםם ../images/Emo9.gif

אני חדשה פה.... אני גם אוהבת את ג'וני דפ.......מאווווד :) קראתי פה לא מעט עד שהעזתי להירשם :) נראה שאתן מאוחדות מאודד.... הייתי שמחה אם הייתן יכולות לעזור לי... פשוט יש כמה שאלות שמטריפות אותי כבר המון זמן וחשבתי אולי אתן מכירות... כי אתן נשמעות חמודיות :) 1.למה העורב שולחן כתיבה אוהב? 2. מה ההבדל בין ברווז? 3. בין הירח לבין הצד השני ישנו אדם, מה הוא עושה שם? אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני פשוט מוטרפת כאן.

לא אמרת איך קוראים לך ../images/Emo13.gif

ואני תוהה אם את צוחקת או מתכוונת ברצינות לשאלות האלה...
הראשונה היא לא מעליסה בארץ הפלאות? איזה סרט חמוד
לצערי אני לא יכולה לעזור לך יותר מדי... מה שאני כן יכולה להגיד לך זה שקוראים לי לוטם ושאני בת 16 וחצי. ברוכה הבאה!

dark fairy14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

אני נועם, בת 14 חחח
.. למה העורב שולחן כתיבה אוהב? זה מעליסה בארץ הפלאות,לא? בכל מקרה השתלבות מהירה וכייפית

דחוףףףףףףףףףף. כנסו

אתמול גוני היה בתוכנית של לטרמן (איך שלא קוראים לו) והוא ממש חמוד.... הקלטתי את זה אז אני יראה בקרוב ויספר תגובות.. בייי

Banana4U

New member
שלום ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
אני נועה בת 14
יש לך שם יפה P:

bobit marely

New member
הלו הלו ../images/Emo9.gif

אני בתאל... בת 16 ו....
מפ"ת 1.כי הוא סופר 2.הכנפיים 3. מאזן את הירח מקווה שעזרתי

dark fairy14

New member
../images/Emo207.gif שודדי הקאריביים 3 ../images/Emo60.gif

לפני כמה זמן היה ויכוח בפורום בנוגע ליציאה של שודדי הקאריבים 3 אז כדאי שתסמנו ביומן כי התאריך הוא ה-25 במאי 2007 (שזה אומר שעוד שלושה חודשים בערך נראה כבר טריילרים)... הנה כמה פרטים על הסרט השלישי... 25 במאי 2007. למתעניינים, זהו התאריך בו יעלה לאקרנים הסרט השלישי בסדרת "שודדי הקאריביים". ג'וני דפ, אורלנדו בלום וקיירה נייטלי יחזרו לסיבוב נוסף. על רקע הידיעות על הופעה קולנועית נדירה של קית' ריצ'ארדס, בתפקיד אביו של ג'ק ספארו, אנו מקבלים שורה של תמונות מסט הצילומים בברמודה. לאחר ההצלחה של הסרט הראשון, שני הסרטים הבאים מצולמים יחד, גב אל גב בסט מיוחד בהשקעה של מאות מיליוני דולרים בקאריביים. סצנות מסוימות צולמו באולפנים בהוליווד אך הקרבות בלב ים הוסרטו בברמודה. בינתיים אנו מדווחים על משא ומתן שמתנהל כעת בין אופלני דיסני לג'וני דפ בקשר לשלושה סרטים נוספים בסדרה. במידה ויסכים דפ לגלם את ג'ק ספארו עד הסרט השישי, גם שאר השחקנים, לרבות נייטלי ובלום, ילכו בעקבותיו. דפ ידוע כאחד שבוחר בקפידה את הופעותיו הקולנועיות וכסף כלל לא מדרבן אותו לככב בהפקה כזאת או אחרת. אפשר להיות אופטימיים לאחר שדפ הצהיר כי הוא מאוהב בדמותו של ספארו ובעיקר בזכות העובדה שהיה מועמד לאוסקר על הופעתו בסרט הראשון. למרות שאני חושבת שג'ק ספארו זה אחת הדמויות הטובות של ג'וני אני חושבת שצריך לעשות טרילוגייה וזהו , ולמצות את הפוטנציאל של הסרטים. צירפתי תמונות מהסט של הסרט השלישי (מה ג'וני לובש??)
זה הרבה תמונות מחוברות

annafff

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יווווווו אני כבר מתה שיצא השלישי! בבקשה שיעשה עוד 3 סרטים! זה יהיה כל כך יפה! לי אישית אף פעם לא נמאס! (כמו מלחמת הכוכבים שהם הוציאו 6 סרטים ואת כולם אהבו! אבל אם יעשו שישה סרטים של שודדי הקאריביים זה יעקוף את זה בקלות נראה לי!) תודה רבה על המידע! יש! עוד מעט וזה כבר יוצא....

nitzan s

New member
מה לעזאזל הוא לובש?!

חח יאא אני מתה שיצא כבר הסרט השלישי =] ובקשר לעוד שלושה סרטי המשך אני לא יודעת אם כדאי למרות שאני ממש אוהבת את הסרטים והכל אולי לא כדאי לעשות כל כך הרבה זה פשוט נראה יותר מדי אבל נראה כבר מה ג'וני יחליט =] וברור שאני לא אתנגד לעוד שלשוה סרטים =]

johnny depp1

New member
יואאאאא!

אה 6 סרטים?! קצת יותר מדי,לא שאני אומרת לא. אבל די מבינים את הקטע אחרי 3. מישהי אמרה לי היום שבסרט השלישי לגוני יש תפקיד ממש קטן=\-אם זה נכון,זה ממש מאכזב.

למעלה