שלוםם לכולם..

linoy459

New member
שלוםם לכולם..

שלוםם.. רציתיי לדעתת עםם הנשיקהה של אסי ושל קראין היה אמיתי אוו שהיה חלום?! מיי שיודעעע בבקשהה תגידוו ליי. היה פ=-ר=-ק חזזק... נ.ב: אמרו שדריהה וג'לל חוזריםם......השחקנית שמשחקתת אמרהה אפילו אצלל מה קשורר שהיא חוזרתת בפרק 177 ועברנוו כבר ת'פרקק הזהה ולא ראיתיי שהיאא חזרה משהו יודעעעע מתי היא תחזור??!?! =-לינויו'ש=-

linoy459

New member
מה פתאום...

היאא אמרה שהיא חוזררר פרק 177 ואנחנו פרקק 180 אנחנו התחלנוו מיי פרק 120 איןן 50-60 תראיי איפלוו.. רק מי שמורידדד אזז כתוב לוו פרקים 50-60 אנחנוו לאא.....אצלנוו רשוםםם 180 היה היוםם והיא אמרהה שתוכנית מה קשור שהיא חוזרת בפרק 177 ..... כנראה את מורידהה אבל עם יש לך הוטט בבית אזז תראי טוב טובב שכתוב 180 מה שהיהה היוםם... =-לינויו'ש=-

תכתבי בעברית ואז אני אבין אותך../images/Emo122.gif

בכל מקרה, יש לי הוט, והיא אמרה 77. מה שאומר-פרק שעדיין לא הגענו אליו.

linoy459

New member
סליחה?!

אני כתבתי בעברית בואי נתחיל בזה... ודבר שנייי אנחנו בפרק 180 אני לא עיוורת אוקיייי........ שהפרק מתחיל כתובבבבבבבבב 180 והיא אמרה שהיא חוזרת בפרק 177........ לא כנראה את עושה אותייי עיוורת אווו חירשתת לא??? אני ילך עכשיווו ויראהה שובב את התוכניתת של מה קשור שהיא הייתה שםם.. ונראה מה היא תגידייייי.. לינויו'ש

אבל את רואה שפרק 177 עבר והיא לא הגיעה,

אז הולכים לפי ההיגיון ומבינים שכמו שהיא אמרה, היא תגיע בפרק 77, כלומר עוד בערך 20 פרקים!

danit1234

New member
היא אמרה בפרק 77!

גם ראיתי את הראיון והכווונה לפרק 77 של העונה שזה יוצא 197 אם מחשבים אז תתעזרי בסבלנות

linoy459

New member
נוני??

סוריי מאמיי... אני טעיתיי מאמיי אני לא רוצהה לריב איתך אוקיי?!? אניי חשבתיי פשוטט אחרתת אבלל סבבה אני הבנתי עכשיו.. אבלל בכול זאת בואי לא נריבב..
=-לינויו'ש=-

linoy459

New member
מהה???

אני חשבתיי שהיא אמרה פרק 177 היאא תגיעע... האא אוקיי סבבהה.... לינויו'ש

לולי 180

New member
היא לא אמרה 177, היא אמרה 77.

היא סופרת את הפרקים מתחילת העונה השניה. כלומר , הפרק הראשון של העונה השניה נחשב בויאודי כפרק 120, וורד מחשיבה אותו כפרק 1. אז פרק 197 בויאודי הוא פרק 77 בחשיבה של ורד... יש מבין? יופי :)

linoy459

New member
בסדררררררררררררררררר

יאלללה אז טעיתיי... אנניי לאאא מחשבתתת ככהה.. אזזז אפשר לטעותת.....

לולי 180

New member
בואנה חצופה תתחילי להרגיע את עצמך ומהר !

לא התנפלתי עלייך ולא כלום , הסברתי לך יפה כדי שתביני! שאלת שאלה? אז תצפי לתשובות... בשביל מה את שואלת שאלה אם כשעונים לך אז את מתנפלת?!??!!? מפגרת, רציתי לעזור לך כולה! איכס גועל נפש של התנהגות... ואל תעני לי על זה כי אני לא ירד לרמה שלך... ***** [צונזר עקב ילדים קטנים ומפגרים ששוהים בפורום
]

rockarin

New member
" ילדים קטנים ומפגרים ששוהים בפורום" .:/../images/Emo29.gif

אני בת 11, ואם זה נחשב קטנה אז אני לא מפגרת . כדאי מאוד שגם את תירגעי קצת . :/

linoy459

New member
למהה להירגעע?!

למה אני אמרת לך משהו?!?!? קיללתי אותך משהו אמרתי לך משהו?! אני לא מבינה למה כולםםם פתאום עליי כאילו אמרתי לכם משהו. בסדררר התבלבלתי... אזז עשכיו כולכםם עליי כאילו עשיתיי לכםם משהוו..

rockarin

New member
כי אם אני בת 11 .. ואני גם נחשבת קטנה ../images/Emo29.gif

את בעצם קוראת לי מפגרת לפי המשפט שכתבת , לא
אני לא מתנפלת .. פשוט תחשבי פעמיים לפני שאת כותבת משהו בפורום .

לולי 180

New member
חחח את פנית אליי ולינוי ענתה לך..אז התשובה

שלי היא, שלא פניתי אלייך אז אל תפני אליי ואל תתערבי, אמרתי ילדים קטנים ומפגרים, לא אמרתי שאת מפגרת כי את קטנה.

למעלה