שלוםם לכולם..

linoy459

New member
מה צודקת לולי..

אני לא מבינה מה עשיתיי לכם שאתםם אומריםם ליי להירגעעעע...

linoy459

New member
בסדררר מה אמרתיי..

טובב יאללה אני לא רוצהה לריב.... אני לא מתנפלתת לאפפ אחד........ ומה את אומרת לי מפגרתת אני אמרתי לך משהו קיללתיי אותךך אני לא מבינה למה אתת נגדיי.!??!

linoy459

New member
אני ממש ממש לא רוצה לריב...

אני ממש ממש לא רוצה לריב... אניי התבלבלתי...כולם קפצוו עליי הסבירוו ליי אוקיי.. אומרים לי שאנייי ירגעעע ולא עשיתי כולםםם.. כולםם מצדיקותת אותההה...וזהוו כולם נגידיי.. אני לא רציתיי לריב עם אפפ אחדד כולםם טועים..

khzh120

New member
צודקת חמודה ../images/Emo13.gif

באמת לא עשית כלום אם חושבים לעומק ובקשר ללולי ... חשבתי שקרא משהו ... עזבי אני בעצמי טעיתי !!!

linoy459

New member
את רואה...

אני יודעת שלא עשיתיי כלום.. בסדרר אבל אני לא מבינה מה יש לולי...מה עשיתייי להה. שהיא ככה עונה ליי....אז טעיתיי...נו אזז למההה לפעמים אתת לאא טועה?... נעים להכיר אותך מאמיי =-לינויו'ש=-

linoy459

New member
איזה פרקק יפה היה היום?! ../images/Emo9.gif

איזה פרק חזק היה היוםם באלופה.. אהבתיי......יאוו אני חושבתת שנראה לי בסוףף לעובדד יש בעייה לא ליפית נכון?! את יודעת אוליי מאמיי.. שמרי על קשרר.....

khzh120

New member
אין בעיהההה

גם אני חושבת שלעובד יש בעיה... נחייה ונראה

linoy459

New member
חח כן האא

אני כבר לא יכולה להיותתת במתחח חחחחחחחחחחחח
מה ככה מאיפה בתת כמה??! =-לינויו'ש=-

לולי 180

New member
אין לי כלום, את פשוט טיפשה ... את חושבת

שמתנפלים עלייך כשבעצם מנסים לעזור לך.. שאלת שאלה וכולם ענו לך, אני לא מבינה מה הבעיה. ואף אחד לא נגדך, זה הכל בראש הקטן שלך... בכל מקרה ברוכה הבאה, תחכימי

linoy459

New member
לולי?!?!

אני לא מבינה מה יש לך נגדייי אני לא עשיתיי לך שוםם דבר... אני רק אמרתיי בסדרר הבנתיי ואת ישרררר קופצתת עלייי.. אני ממש ממש לא רוצה לריב איתך אוקי?! כמו שאומרים בואי נפתח דףף חדש שזה לא קרה וזהו אוקיי לולי?!?1
=-לינויו'ש=-

לולי 180

New member
חמודה אני לא רבה איתך, אני רציתי רק לעזור לך.

ואת לא באמת טיפשה, זה סתם בצחוק... :]

linoy459

New member
האא אוקיי..

בסדרר אני יודעת שרצית רקק לעזור.. טובבב אמרתי בואי נשכח מזהה סבבה!??! נעים להכיר אותךך..

N י ל ק י

New member
היא אמר במה קשור רשמית

שהיא תחזור בפרק 77 לעונה השנייה שזה 197 בסה"כ

למעלה