שלוםםם =]

vered151

New member
שלוםםם =]

אני ורד בת 16..ואני חולה על סוסיםם... אני מגדלת אחד מדהים בבית..ורכבתי בעבר הרבה שנים עכשיו כבר לא יוצא לי...=( מקווה שתקבלו אותי יפה..חח יום טובב..=]

שלום!../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה.... אני ספיר בת 12 רוכבת בבית חנן כבר שנה... היתה לי היום נפילה ראשונה ****לא קשור**** ותמונות ובדחיפות של הסוס.. השתלבות מהירה מובטחת!

vered151

New member
תוודהה =]

באמת? את רוכבת בבית חנן?! קרוב אליי =] תמונות של הסוס? ניסיתי אבל הן גדולות מידי... =(

../images/Emo75.gifאז תקטיני../images/Emo13.gif

הדרך שאני מקטינה בה: את נכנסת לתקייה שבה התמונה ולוחצת פעמיים על התמונה. התמונה נפתחת בחלון נפרד. למטה יש כפתור שכשאת לוחצת עליו את מגיעה לצייר והתמונה נמצאת שם (בצייר). למעלה בתפריט את לוחצת על (ואני עוברת לתרשים זרימה): תמונה
מתיחה/הטייה
בשני המקומות שכתוב בהם 100% את משנה ל-70%
עושה אישור
לוחצת על X (איקס) כדי לצאת וכשהוא שואל אם לשמור את שומרת. זהו, התמונה הוקטנה ואת יכולה להעלות אותה לפורום
.

vered151

New member
יאאאאאאאא חחח

איזה מגניב...חחח מלכה!!! תודה =] והנה התמונה.. כפרה עליווווו

../images/Emo75.gifאפלוסההה../images/Emo13.gif

טהור? איך קוראים לו? בן כמה? יש לך עוד תמונות שלו? איזה מתוק
וואו ישר איך שראיתי הייתה לי מן נשימת התפעלות.

vered151

New member
חחחח

כן הוא טהור... ויש לו שם קצת מפדח..חח מוצ'צ'ה... הוא כבר זקן =( אני לא יודעת בדיוק כמה..מעל 10 ותודה...כן הוא באמת מתוק =] חבל שאני לא יכולה לרכב עליו...=\ אבל אפילו רק לטפל בו זאת חוויה...אוייש כמה שאני אוהבת אותווו...=] איזה חמודים אתםםםם!!! חחח =]]

../images/Emo75.gifוולקאם../images/Emo13.gif

(אני לא בטוחה שזה הגיוני לכתוב ככה
אבל חפיף) שיר
בת 13 וחצי
רוכבת ווסטרן בסוסים בכפר
השתלבות מהירה ונעימה
תמונה/תמונות של הסוס (אם בא לך כמובן
)

vered151

New member
אממ..

רכבתי ב"כנות" (אינגליש) 3 וחצי 4 שנים ככה..ועזבתי בגלל המדריכה החדשה..שלא הסתדרתי איתה... והיא כמעט מתה בגלל שהיא ניסתה לאלף לי את אחד הסייחים...זה היה מפחיד..חחחחח אבל אח"כ ממש מצחיק...חח טיפשה.. ואח"כ רכבתי איזה חודשיים ב"לשם" בקדרון... וזה לא היה כיף כמו בכנות.. =\ אז עזבתי גם שם..

aloniguy

New member
חחחח ידעתי...

אם את ורד שאני חושב שאת אז רכבתי איתך בקבוצה די הרבה זמן... כמה שנים.... גיא אלוני אם את זוכרת... רכבנו עם אחת שקוראים לה נטע... עם איזו מדריכה לא הסתדרת?

vered151

New member
דיייייייייייייייייייייייי חחחחח

חחחחחח..יאוווו... תאמת אני לא זוכרת אותך ממש..אני רק זוכרת שקנית את עפרה! חחח איזה צחוקים!!! ליאת...ליאת קראו לה?! הבן בת הזאת..היה לה אופנוע ואתה יודע שלפני כמה זמן הייתי בחווה של דודים שלי בצפון ופגשתי את הדס?! היא הייתה מזה חמודההה... היא עדיין מלמדת שם!!! אתה לומד עדיין?

aloniguy

New member
איך ידעתי שזו את!!! חחחח

אמממ לא קניתי אותה היא הייתה אצלנו בפנסיה לכמה זמן... היא הדריכה אותי שנה שעברה היא חזרה לחווה והשנה היא עזבה.... חחח ולא יפה מה שרשמת על ליאת... לא נורא לא הסתדרת אבל אני דווקא זוכר אותה לטובה.... דרך אגב היא גם פה בפורום... חחח אני רק זוכר שתמיד הייתי איתך עם נטע בקבוצה וכל פעם הצטרפו ועזבו אתנו ילדים... אני כבר לא זוכר איך אתן נראות... את עדיין בקשר עם נטע?

vered151

New member
איך ידעת שזאת אני?! חחח

בטחחחחח...היא גרה במושב שלייי... היא בנאדם טוב והכל אבל לא הסתדרתי עם הסגנון לימוד שלה... ו..מי פה בפורום?

aloniguy

New member
אני יודע הכל...../images/Emo13.gif

רגע רגע רגע.... את גרה בבית אלעזרי?!?! אמממ ליאת פה בפורום... ואני.... חחח וזהו שאת מכירה נראה לי....

למעלה