שלוםםם!!!

rockistit666

New member
שלוםםם!!!

אני חדשה
)) למישו בא להגיד הייייייייייייי???

SAMAR

New member
הייייייייי../images/Emo24.gif

ספרי קצת על עצמך, חדשה! אני, כתלה סמר....וממממ בת 16 וחצי מירושלים....וזהו סופשבוע רגוע/פרוע

giant G

New member
היייייייייייייייייייייייייייייייייי

אני הגרוזיני בפורום כבוד חחחחחח סתם סתם אני לא רק הגרוזיני אני גם השרוט בפורום קוראים לי שי בן 16 מירושלים תהני פה יש פה אחלה אנשים ממש נחמדים ומקבלים חדשים פורום מגובש!!!

לינקנית

New member
היייייייייייייייייייייייייייייייייי

אני בתאל בת 12 וחצי מעפולה,רוצה גרעינים?..... חחחחחחחחחחח צוחקת אמממממממממממממממממממממ 338485160 האייסי שלי

Lp Fairy

New member
אין היי

נגמר...אבל אם את רוצה יש הלו הלו..ויש ברוכים הבאים..חחחחח אני רעות 16 ו7 חודשים בדיוק היום!! חח החפרנית שפה..:) מחיפה..

rockistit666

New member
איזה חמודים אתם!!

ככה אני אור בת 16 ו...משו חודשים תחשבו... יש לי ב10.01 יומולדת (היה לי יותר נכון) ו... אני מגבעתייםםםם!! וזהווו....

giant G

New member
אושששששש

חחחחחחח אוקע עכשיו כל מעריצי מרלין מנסון בפורום להשתחוות לפניי ממשיכו של מרלין מנסון סתם איכסה עכשיו לפחות הדסי תסגוד לי P: חחחחח סתם סתם מאגניב נחמד הייתי מעדיף שביום הולדת שליזה יהיה כמו התאריך של הסולן של מטאליקה אם כבר זה יהיה ענק או של קורט קוביין זכרונו לברכה זה היה בכלל כבוד כאילו אנשים של פעם אבל עם כבוד עצבני מכל הצדדים של המטאל...

®NuLy®

New member
חחחח זה סתם הזכיר לי...

אבל אצלי בתאריך נולד לני קרביץ

giant G

New member
תאמת תתפלאי אבל כן הינה תמונת עירום

שלי... נכון שאני פאקינג סקסי לא הייתן עושות לי שמייח במיטה? אני כן... P:

SAMAR

New member
קדימה, שירשור תמונות עירום!!!

לא!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח, עושות שמייח.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!!!!! :-
D

למעלה