זה מלייב אין טקסס?
P pookacha1 New member 23/5/05 #37 וואי.. הקטע הזה שהוא נמרח ככה על המיקרופון והוא כולו מזיע מה זה עשה לי את זה מייקי אתה יכול לשאול את לילי איך הגבתי...
וואי.. הקטע הזה שהוא נמרח ככה על המיקרופון והוא כולו מזיע מה זה עשה לי את זה מייקי אתה יכול לשאול את לילי איך הגבתי...
P pookacha1 New member 23/5/05 #38 וזה כן מלייב אין טקסס! ועוד דבר... היייייייי!! אני חן!!!!!!!! מה נשמצע?? השתלבות מהירה ונעימה!
G giant G New member 24/5/05 #39 תודי שאת מתה עליי צ'זי עכשיו אני יודע שאם אני רוצה לחרמן אותך יש לי דרך חחחחחחח XDXDXD
K KaUrO DoNo New member 21/5/05 #12 שלום לך ברוכה הבאה לפרומינו הקט עם האנשים הכי יפים שיש! אני הילית נעים מאוד
R RegiNona New member 21/5/05 #14 הייייייייייייייייי אני רג'י מת"א עוד 11 יום בת 14 =] ברוכה הבאההההההה (היפייי יומולדתתתת =) אני כול כל מחכה לזה כי חברה שלי [איזה מבאסת גילתה לי ת'מתנות..] קנתה לי פוסטר של צ'זי אהובי ות'פנקייק פסיטבללללללללללללללללללללל )
הייייייייייייייייי אני רג'י מת"א עוד 11 יום בת 14 =] ברוכה הבאההההההה (היפייי יומולדתתתת =) אני כול כל מחכה לזה כי חברה שלי [איזה מבאסת גילתה לי ת'מתנות..] קנתה לי פוסטר של צ'זי אהובי ות'פנקייק פסיטבללללללללללללללללללללל )
° °•°LosT AnD BroKeN°• New member 21/5/05 #15 הייייייייייייייי הלווווווווווווו אני ויקי בת 16... ממצף? טוב אז ככה.. ברוכה הבאה והשתלות נעימה!!!!!!!!!!
הייייייייייייייי הלווווווווווווו אני ויקי בת 16... ממצף? טוב אז ככה.. ברוכה הבאה והשתלות נעימה!!!!!!!!!!
X XxXxsmellyshitxXxX New member 21/5/05 #16 היייייייייייייי מיי ניים איז הדר בת 15 וחודשיים... ברוכה הבאה! והשתלבות מהירה!
B B l a C k W o R l d New member 21/5/05 #21 היייייייי ברוכה הבאה!! מה המצב? אני דוד, השתלבות נעימה!!
R rockistit666 New member 21/5/05 #22 היייייייייי =))) איזה חמודים אתםם!! נו אז איך עוברת בינתיים השבת???
A amy lee 4 life New member 21/5/05 #23 ההיייייייי אממ השבת?? עוברת בסבבה...... יויווואואוווו הייתי בצוללת אתמול היה כל כך כיף!! אלוהים ישמור איך היה כיף!! מישו היה??
ההיייייייי אממ השבת?? עוברת בסבבה...... יויווואואוווו הייתי בצוללת אתמול היה כל כך כיף!! אלוהים ישמור איך היה כיף!! מישו היה??
P PrincessofDarkness1 New member 21/5/05 #26 שלום:]] קצת באיחור, לא נורא.. ברוכה הבאה אני אור בת 14 :]
C Cry For The Moon New member 22/5/05 #29 שלוםםםם ברוכה הבאהההה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif