שלוםםםם

pacific ocean

New member
אני לא מפנטזת עליו רק כי הוא חתיך

זה ברור מוסיף יאמייי......אבלל כי הוא מדהים!!!! הוא עובד בהיי טק.......תואר ראשון ב...משהו!..........בן 29 שכותב שירים ומלחין דברים כאלו מדהימים..ושלא נדבר על זה שהוא התחיל נגן על גיטרה חשמלית מגיל 14 וגם על פסנתר.........הוא מדהים!!!! וכן הוא גם חתיך........

יש עוד מיליון בחורים כאלה..

ואת מסתכלת על גפן ככה רק כי הוא מפורסם.. לפי דעתי, כן? אם זה עושה לך טוב, על הכיפאק. רק אל תשכחי שהם מפורסמים במטרה מסויימת - לספק לקהל שלהם מוזיקה טובה.

Ofiraaaa

New member
חח לפחות את יודעת מי זה כל אחד שם:)

עירבבת בין הופמן לגפן.. חופשי :) אז זה לא "רק כי הוא חתיך"? כי ההודעה הזאת רק מוכיחה כמה זה רק כי הוא חתיך :) את לא צריכה להסבירת'צמך P: קורה :)

pacific ocean

New member
לא ערבבתי ביניהםםםם

זה מה שהיה כתוב עליו....לא המצאתי את זה....... היה כתוב ככה באתר הרשמי שלהם......בעעע!!!!! ואני לא מאוהבת בבנאדם אני ....מעריכה אותו על העבודה שלוו וכמוהו אני מעריכה בחורים אחרים שעושים כאלו דברים........ הנה העתקתי מאיפה שלקחתי את המידע:"גדל בתל אביב. ניגן על פסנתר עד גיל 14, ואז נדבק בחיידק Seattle וקנה את הגיטרה הראשונה (חשמלית. למי יש זמן היום להתחיל בקלאסית..?). " רועי גפן - סולן וגיטריסט, תאריך לידה: 24.5.77, מזל תאומים, רועי נשוי ועובד כמנהל תקשורת שיווקית בחברת תקשורת גדולה (עד לא מזמן עבד כפרסומאי כסמנכ"ל התקשורת של המשרד ועבד על כמה קמפיינים גדולים), רועי בעל תואר ראשון בתקשורת.

pacific ocean

New member
זה היה בצחוק בעעע ../images/Emo13.gif

ומה לעשות שהבנאדם חמוד.....וחוצמזה....בפנטזיה כמובן....יש לי מאהב סודי ....איתן רז! חחחח

N o y 1 6

New member
היי אשלי..

אני נוי..ברוכה הבאה

למעלה