שלוםםםם

pacific ocean

New member
שלוםםםם

נעים מאוד אני אשלי......התאהבתי בסינרגיה אחרי ששמעתי ת'שיר "אשם"...ומאז אני חורשת על הדיסקים שלהם...... אני נשואה בפנטזיה לרועי גפן חחחח (כל מה שעלה לי בראש זה השיר "עכשיו ליבי נשבר" כששמעתי שהוא נשוי בן 29) וזהו מקווה להשתלב צ'יק צ'ק

סינטטית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא צריך להסחף עם הלב השבור...

דורה17

New member
ברוכה הבאה!!

נראה לי בפנטזיה יש לגפן איזה אלף נשים חחחח אני דורה (סתם זה דור אבל אני שונאת את השם הזה..) תהני!

דורה17

New member
איזה מותק! תודה =]

משהייתי קטנה לא אהבתי אותו... לא נורא =] מתרגלים חחח

מכושפת15

New member
שלום ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
אני מילנה, בת 15 מכרמיאל.. תהני
ויש לך שם ממש יפה

ברוכה הבאה :)

אני ספיר :) , 13 :) , תהני ! :) אמ .. אני חושבת שלחצי ( כולן ) יש פנטזיה שהן נשואות לרועי גפן D: חח .. , אממ \: זהו !! תהני ...

אני מנסה להבין מה הקטע

להעריץ יופי של בנאדם שעושה מוזיקה טובה.. כל הפורום מלא ב"איזה חתיך
איזה מושי מושלם
יו אנחנו נשואים יו הוא נשוי!@W#!$!" חלאס. באמת. אני גם אוהבת את סינרגיה כי הם עושים מוזיקה טובה ולא כי הם נראים טובים.. מעצבן שאנשים לא מתמקדים במה שחשוב באמת.. *קצת הוצאת קיטור מה קרה*

שלומיתת

New member
לא כולם ככה

יש פה כמה כאלה (וזה עצוב) אבל אני נוטה להאמין שהרוב הגדול פה אוהבים אותם בגלל המוזיקה,ומעבר לזה מחבבים קלות מישו מסוים מהם
אני גם ככה אבל לזכותי יאמר שכשהתחלתי לשמוע אותם לא ידעתי איך נראים..גם אם היו עוברים לידי ברחוב לא הייתי מזהה אף אחד מהם..ככה בערך שנה שמעתי אותם, ורק אח"כ כבר הגעתי להופעות.. ~חפרנות~

חפרנות משובחת!

ממש לא אכפת לי איך אמן ייראה, העיקר שהמוזיקה שלו "עושה לי את זה". בזכות סינרגיה המצב העגום והמדורדר של המוזיקה הישראלית עולה לאט לאט.

שלומיתת

New member
בדיוק!../images/Emo6.gif

או שצריך לומר-מיייייייישובחת?? טוב נו אני בספק אם תביני
אבל יהיו פה כאלה שיבינו:p

ספק גם אצלי

אם הבנתי אותך...XD אבל אם את אומרת, אני מניחה שאפשר לסמוך עלייך! אז סגרנו על חפרנות "מייייייישובחת?!?!" חח רוצה להסביר לי?!

חח לא כזה יצא לי..

לבקר שם לאחרונה, אבל עכשיו כשאת אומרת את זה, יש מצב שעוררת משהו בזכרוני החלוד :) וואט אבר. תודה בכל אופן=]

ברור שלא כולם ככה..

אבל רוב ההודעות בפורום מסתכמות בדיון על המראה של חברי הלהקה ובלה בלה בלה.. וסתם חבל לראות את זה..

למעלה