שלוםםםם

שלוםםםם

יש לי שאלה: יש לכם איזה יום פעילות או משהו שמיוחד רק! לשבט שלכם?.... תענו....חחח זה לא למטרה כלשהי זה סתם לדעת חחח

super joby

New member
אל אמין!!!

כל יום חמישי בערב מתכנסים כל הבנים של שכב"ג, כמה מהם נוסעים לעיר העתיקה ומביאים אוכל ממסעדה שקוראים לה אל- אמין. התפריט: ביגלה עם זעתר (את הזעתר שם המזעתר) גבינת נפוליאון גבינה משולשת כדור פלאפל ענק ביצה קשה שוקו קולה סומסומיות ו- הפתעה! (זה משתנה) זה לא משהו פשוט! יש ברכות ויש את עשרת הדברות של אל אמין, ויש את התורה!! ונסיים בשיר: אווווווווו אני אמין בנשמה! ואל מוסררה בן זונה!... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול.

איזה שבט של טחונים....

אבל למה רק הבנים, איזה חוסר גיבוש יש אצלכם... אצלנו הבנים והבנות בתחת אחד של השני (תרתי משמע... חחחח סתם) אין לנו דבר כזה רק לבנים או רק לבנות .... בכלל איזה שבט אתה?

תחרות באדי

אביטל משבט רכ"ס במח"ץ ביום האחרון יש דבר שנקרא תחרות באדי זה תחרות לאכול כמה שיותר עד שמקיאים וזה צחוקים אנשים משבטים אחרים בים לראותא ת זה זה מפורסם!

ובסוף התחרות.....

המנצח שופך על המפסידים מים קרים כשהם בנים בתחתונים ובנות בחזיה ותחתונים או בגד ים=\ בכל מקרה התחרות באדי זה ממש מגניב! ויש גם את מופע רכ"ס...

בטח יש הרבה....

אני אתן לך את המפורסם מבניהם: אחרי המחנ"ק שכל החנכיים הולכים שכבר סיימנו לפרק את הכל הכנסנו הכל למחולה והלילה כבר ירד... כל אחד לוקח חבלית שוקולד למריחה (כי תמיד נשארים סטוקים) ומשחקים את המשחק הפורסם של שכב"ג ערבה אתיופים!!! שזה למרוח אחד על השני כמה שיותר שוקולד ובכל מקום ואז הולכים מכות עם שוקולד וכולם חוזרים הבייתה חומים דביקים ומשוקלדים! אךךך איזה נוסטלגיה...

שנייה תני לי לחשוב על זה....

אהם, אין לנו מינהגים או מסורות מגניבים - עד כמה שידוע לי...
אבל בחנוכה אנחנו כל שנה עושים מכירת נרות, ובפסח "ליל סדר" שיבטי (דברים שחשבתי שעושים בכל שבט אבל גיליתי שלא...) נועה.

למעלה