שלוםםםם חדשדשה פה :))

SHTRUDIDI

New member
אין על עדי כהן

אני מאוד אוהבת תיאטרון ומנסה לבקר בו כמה שרק אפשר.את עדי גיליתי עוד בבית צבי והיא תמיד הייתה מדהימה,באחד מערבי המחזות זמר שלהם היא שרה את "כל הג'אז הזה" משיקגו והקול שלה פשוט כבש אותי,כל כך שמחתי שהיא הגיעה לכוכב נולד,סוף סוף דיוה! חייבת לציין שגם שירי מדהימה והיא גם חמודית כזאת,אני חושבת שהיא הייתה מצליחה גם כן באמריקן איידול.

Shaby Sababy

New member
../images/Emo99.gif גם אני שמעתי את הביצוע שלה

בבית צבי. מדהימה. היא פשוט מדהימה. אני לא אוהב את הדרך ששירי הלכה בה. השירים חסרי תוכן, פופ עלוב כזה. היא יכלה להיות מעניינת ועמוקה. אבל היא לא רבע מעדי. מה את חושבת על מיכל רשף? אמנם אין לה קול. אבל אני מאוד אוהב איך שהיא מגישה את השירים שהיא שרה.

SHTRUDIDI

New member
אין לה קול

זה היה נחמד לשמוע אותה אבל ההתלהבות ממנה הייתה מוגזמת לדעתי. זה פשוט מעצבן שבארץ עוברים הרבה אנשים שלא הייתי טורחת להקשיב להם בשום מקום אחר,צריך להעביר אנשים שיהיו זמרים מצליחים בעתיד ולא סתם בשאיפה שיהיו חמודים וכו'. אבל עדיין יש כמה מוכשרים וטובים בנישה שלהם, כמו עדי או מויאל שגם לא רע בכלל לדעתי.

Shaby Sababy

New member
ולפי דעתי מויאל גרוע.

אין לו קול, אין לו כישרון. ואין בו שום דבר מיוחד חוץ מהטיקים בעין באמצע השירה. ההגשה שלו משעממת והקול שלו תקוע. לעומת זאת למיכל שאין לה קול גדול, יש הגשה מצויינת, ויבראטו מדהים והיא הרבה יותר מעניינת ממנו. לא לכל זמר צריך להיות קול עצום.

SHTRUDIDI

New member
אל תתעצבן,אתה נשמע כועס

לא אמרתי שום דבר כדי לרדת על מיכל,לטעמי האישי זמר צריך להיות עם קול. מויאל הוא בעל קול נחמד בהחלט לדעתי אבל אם אנחנו לא מסכימים אפשר פשוט להשאיר את זה ככה.

Fairywitch

New member
את מיכל אני זוכרת.

חמודה, אבל... היא זייפה המון, וגם כשלא- היה לה קול חיוור כזה, שלא זוכרים.

MeetLofe

New member
במויאל יש המון

הבחור כובש. נכון שאני לא מת על השירה שלו אבל התמימות כבשה בדיוק כמו אצל נינט בקשר למיכל רשף אני חושב שהיו מעבירים אותה היא כיפית ונחמדה וגם שרה לא רע בכלל הסולו שלה היה גרוע אבל כשהיא שרה באודישנים ואת "נמה יפו" היא שרה ממש יפה אבל אני אסכם בכך שאני לא מת עליה סקעת סתם צבוע אבל הוא היה עובר בכיף ועדי כהן מדהימה מסכים עם כל מילה שלכם.

a p p l e p i e

New member
עד סקעת../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif כי צבוע הוא ממש לא.

וכל נושא התמימות שאתה מדבר עליו פתטי,ודי מיצה את עצמו בעיני.

Fairywitch

New member
אווו, יש לי את זה מוקלט../images/Emo99.gif

את השיר מ"שיקגו" שהזכרתם. אני מתה לראות את "שירת הקאמרי", אבל זה לא מגיע לחיפה, כמובן...

MeetLofe

New member
אני ממש לא חושב

תראה את שירי באירופה היא הגיעה מקום 4 וזה רק על סמך ארויזיון אני ממש לא חושב שהן היו עפות בהוליווד..!

Shaby Sababy

New member
נקודה טובה

אבל יש הבדל. אירוויזיון זה גם הרבה פעמים תלוי בשיר, ובמחשוף ובשימלה. וזו תחרות, ככה שהיא נבחרה בגלל שהיא מצליחה בארץ

למעלה