שלוםםםם חדשדשה פה :))

EllaDaRkAnGeL

New member
שלוםםםם חדשדשה פה :))

טוב נעים להכיר אני אלה!:) התחלתי לעקוב בסטאר וורלד אחרי האודישנים של אמריקן איידול והתמכרתיי :) רציתי לשאול , זאת העונה החמישית? ומי זכה בעונות הקודמות??? אני יודעת בעונה הרשונה זכתה קלי :) מה עם העונות הבאות? ומי זה קליי משו...שמעתי היום שהשוו אותו למישהו באודישנים ולא הבנתי מי זה

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה!

זו אכן העונה החמישית. בעונה הראשונה זכתה קלי קלארקסון. בעונה השנייה זכה רובן סטדארד, קליי אייקן היה מקום שני.הזכירו אותו אתמול כי האודישנים היו בצפון קרוליינה ומשם קליי וגם פנטזיה במקור. בעונה השלישית זכתה פנטזיה. עונה רביעית זכתה קרי אנדרווד. שתהיה לך התמכרות מהנה לתוכנית ולפורום
!

EllaDaRkAnGeL

New member
טנקס:) מנצלשתתת לפה שאלה :)

איפה אני יכולה למצוא את האודישנים של העונה ה5? כי באתר שלהם הכל ממש מבולגןןן ..עונה 1 2 3 4 5 ביחדד כזה..

14מתן

New member
נשמע לי מוזר שזה מבולגן

אולי את לא נכנסת לאתר הנכון כנסי לכאן www.idolonfox.com ואם לא אז ראיתי שב www.youtube.com העלו גם אודישנים

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, אלה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

תשובות קיבלת
אני חנה
אני רואה שאת אוהבת את סקעת- לדעתי הוא אחד היחידים בארץ שהיה עומד בסטנדרטים של איידול
השתלבות נעימה לך

לגבי סקעת ../images/Emo45.gif

והייתי מכניס גם את אריאלה עדוי לקטגוריה. אגב, היא גרה בארה"ב כמה שנים והיא שרה מדהים באנגלית! הנה אחד השירים שלה באנגלית, קישור: כאן חוץ מזה יש לה עוד איזה 15 שירים באנגלית, שרובם מצויינים.

Shaby Sababy

New member
../images/Emo45.gifאריאלה ועדי הפיבוריטיות שלי.

סקעת לא היה עובר את האודישנים הראשונים. יש לו אישיות מזוייפת. ומגעילה. אבל הכי הכי הכי מיכל רשף

MeetLofe

New member
שירי בהחלט הייתה מצליחה שם

וגם נינט אולי לכו תדעו.. אממ..יהודה סעדו חחח [NOT] ואממ..מיקה שדה המדהימה ויעל פנדריך [שבטח אף אחד לא זוכר] ואסף אברבוך השקסי ולא זוכר מי עוד

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifואני זוכרת את יעל../images/Emo13.gif

וגם שירלי לילו, נראה לי.

MoGanC

New member
אולי,אבל עדיין לא בקליבר של איידול

שירי אולי נדירה פה אצלנו,אבל שם יש מליוני שיריות,מתהלכות ברחובות...

Fairywitch

New member
לעדי ושירי היה סיכוי בהוליווד.

גם אם יש שם הרבה כמוהן, עדיין היה להן סיכוי. בחורות עם קול ענק ונוכחות חזקה שכמותן יכלו בהחלט לעמוד בזה. אם מיקיילה עשתה את זה, שלא לדבר על ג'ניי

Shaby Sababy

New member
שירי לא. היא לא מיוחדת.

עדי מיוחדת. יש לה מראה ייחודי וקול מדהים ומרגש. שמעת אותה אולי ב"שירת הקאמרי"? היא הייתה טובה שם יותר מכל שיר שבצעה בכוכב נולד. אם היא הייתה שרה בכ"נ את שיר משמר, ואת לבדי, אין ספק שהייתה זוכה מקום ראשון.

למעלה