שלוםםםםם :)

SW E800

New member
שלוםםםםם :)

חדש פה, לדעתי אני דו מיני כי אני נמשך לכוסיות ולכוסונים.. :) איך אתם מסבירים את זה שאפשר להמשך לשני המינים? זה לא קצת מוזרי?! תקבלו אותי יפה בבקשה.. דרך אגב אתם אחלה פורום!!

slider244

New member
אהלן, ברוך הבא:)

אה כן האמתי זה די מוזר להמשך לשתי המינים, אבל עובדה, מניסיונך האישי אתה רואה שזה קיים:) וזהו, לומדים לחיות ולמות עם זה......אבל הכל ברוח טובה

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אממ אני לא חושבת שזה מוזר ואני אוהבת את זה , ככה יש מבחר גדול של בני זוג
ספר על עצמך, מאיפה? בן כמה?

rotemotek1988

New member
חנפנות על ההתחלה תמיד עוזרת

חחח ואתה יודע לעשות זאת... ברוך הבא
אני רתמותק

mercedesClsamg

New member
הלך אחי ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ממצב אחי ? אז ככה תספר לנו קצת על עצמך בן כמה מאיפה ? ומה קוראים לך יאללה נעים מאוד אני פאיז

MrMemory

New member
אה, אוף. אז אתה לא נמשך אליי../images/Emo10.gif

אמ, היי, בחור. אני גיל, 14, כפר סבא. |מקבל אותך יפה|

SW E800

New member
תודה רבה על התגובות (:)

אממ מה אני יכול לספרר אני בן 17.6 ירושלמי.. אוהב ציפורים.. חח קבלו את אחת הציפורים היותר חמודות שראיתם :

ברוך הבא../images/Emo70.gif

אני חנה
זה לא מוזר, עובדה
לפעמים אני חושבת שלהיפך- לכולנו יש הורמונים נשיים וגבריים- אז זה מוזר לא להימשך לשני המינים... תהנה בפורום|!
אה, ו... כל חדש מקבל תמונה אקראית שאני מגרילה מהתיקייה שלי

SSAAMMEEYY

New member
אוו שלום לך :)

אז קודם כל, ברוך הבא לפורום ביסקסואלים וברוווור שנקבל אותך יפה כאן :) בקשר לשאלה שלך... אמ... מה יש בדיוק להסביר כאן? אנחנו נמשכים (גם)לבנים, ו(גם) לבנות יש בינינו אנשים שנמשכים קצת יותר לבנים, או לחילופין, קצת יותר לבנות. גם קורא לנו לפעמים שישנן "תקופות" שבהן אנחנו נמשכים רק(או בעיקר) לבנים, ותקופות אחרות של משיכה (רק/בעיקר)לבנות. אני כמעט בטוח שנתקלת בזה כבר אחרי הכל, זה באמת קצת מוזר, ונורא מבלבל בהתחלה... בעיקר בעניין ההגדרה העצמית, שמטרידה אותנו הרבה במהלך החיים ובעיקר אחרי ה"תקופות" שמוסיפות לבלבול ולחוסר הוודאות. ואתה לא היחיד שחושב שזה קצת מוזר, אנחנו נתקלים בהמון תגובות מצד הקהילה, שמכילה הרבה אנשים שלא מאמינים לעובדה שאדם יכול להימשך לשני המינים וטוענים שאנחנו הומואים(/לסביות) בהכחשה, ושאנחנו קוראים לעצמינו ביסקסואלים כדי להדחיק את העובדה שאנחנו הומואים/לסביות. קוראים לזה "ביפוביה". אני יוסיף כמה קישורים -ביסקסואליות -שרשור בנושא ה"תקופות" -עוד שרשור בנושא התקופות... שיהיה לך יום מקסים :)

SW E800

New member
היי תודה רבה רבה לך!

תודה על התגובה, ובאמת גם לי יש כל מיני תקופות כאלה.. :) אני עדיין מנסה להבין מה אני, כנראה ביסקסואל..

למעלה