חדש פה, לדעתי אני דו מיני כי אני נמשך לכוסיות ולכוסונים.. איך אתם מסבירים את זה שאפשר להמשך לשני המינים? זה לא קצת מוזרי?! תקבלו אותי יפה בבקשה.. דרך אגב אתם אחלה פורום!!
אז קודם כל, ברוך הבא לפורום ביסקסואלים וברוווור שנקבל אותך יפה כאן בקשר לשאלה שלך... אמ... מה יש בדיוק להסביר כאן? אנחנו נמשכים (גם)לבנים, ו(גם) לבנות יש בינינו אנשים שנמשכים קצת יותר לבנים, או לחילופין, קצת יותר לבנות. גם קורא לנו לפעמים שישנן "תקופות" שבהן אנחנו נמשכים רק(או בעיקר) לבנים, ותקופות אחרות של משיכה (רק/בעיקר)לבנות. אני כמעט בטוח שנתקלת בזה כבר אחרי הכל, זה באמת קצת מוזר, ונורא מבלבל בהתחלה... בעיקר בעניין ההגדרה העצמית, שמטרידה אותנו הרבה במהלך החיים ובעיקר אחרי ה"תקופות" שמוסיפות לבלבול ולחוסר הוודאות. ואתה לא היחיד שחושב שזה קצת מוזר, אנחנו נתקלים בהמון תגובות מצד הקהילה, שמכילה הרבה אנשים שלא מאמינים לעובדה שאדם יכול להימשך לשני המינים וטוענים שאנחנו הומואים(/לסביות) בהכחשה, ושאנחנו קוראים לעצמינו ביסקסואלים כדי להדחיק את העובדה שאנחנו הומואים/לסביות. קוראים לזה "ביפוביה". אני יוסיף כמה קישורים -ביסקסואליות-שרשור בנושא ה"תקופות"-עוד שרשור בנושא התקופות...שיהיה לך יום מקסים