שלוםםםםם

דווקא לא מזמן עברתי לגור בעיר

עברתי מהוואלי להוליווד - ורק עכשיו אני מבינה כמה צריך להעריך את הוואלי - הרחובות נריים אין קבצנים, כמה שהוליווד נשמעת מבטיחה, נורא מלוכלכת, מלא מקבצי נדבות ושלא נדבר על סמים. רק לפני כמה ימים פרצו לי את האוטו. אם העבודה שלי לא היתה בעיר - הייתי רצה בחזרה אל הוואלי.

אילן די

New member
איפה בהוליווד ?

יש בהוליווד חלקים טובים ופחות טובים... חוק האצבע הוא כמובן שזה נהיה רע ככל שנעים מזרחה אבל לא תמיד. באיזה חלק את גרה ?

מורן צודקת אבל.... ../images/Emo41.gif

זה מדהים לראות את ההבדל בין הוליווד לשני רחובות אחריו לכיוון ווסט הוליווד שזה מקום נקי, ירוק, שקט ובטוח אני חושבת שהכל זה עניין של יכולת כספית
לגור בהוליווד זול יותר מפני שיש הרבה מקבצי נדבות וזה לא מקום בטוח להסתובב בו בלילה ווסט הוליווד עולה פי שניים יותר אך מרגישים באיכות החיים... אגב עברתי לוואלי לפני חודשיים ונתקלתי בקטטות :ברחוב פעם אחת, בדיסקוטק ובמסעדה מוכרת הייתי בשוק מפני שבהוליווד לא נתקלתי במצבים כאלו וחשבתי שהוואלי שקט יותר כנרה שתמיד יש הפתעות

הצעדן

New member
ooof ! this is the 3rd time

I´m trying to right this message ! There are many Israelis here and most of them are already settled down with their social circles. Sometimes it is very difficult to squeeze in as a newcomer. Many are suspicous or just don´t care. There are also wonderful people but they are difficult to find. You need to be patient and keep looking.

Sharon_1

New member
אתה בטח לא זוכר , אבל..

עזרת לי קצת שם עם מכולות ישראליות ב LA וגם בקשר ללימודים. זוכר?

הצעדן

New member
yes

but I dont remember if you were already here. so what are you doing here ? did you start studying ? have you tried any of the minimarkets ?

Sharon_1

New member
יפה!

כן, כבר אז הייתי פה. אני עם בעלי (אז הוא היה חבר שלי...), הוא עובד ואני לומדת. בינתיים אני לומדת דרך האוני´ הפתוחה מהארץ (תואר שהתחלתי לפני שנתיים), ושוקלת להתחיל לקחת קצת קורסים פה. אני צריכה לבדוק אם אני יכולה ישר להתקבל לאוני´ או שאני צריכה השלמות בקולג´ קודם. בינתיים אני חברה טובה של RALPH´S ומדי פעם הולכת ל"עלית". יש פה מכולת סינית עם מלפפונים כמו בארץ, ולא הפלסטי-גומי הזה.

DJNYC

New member
הגזמתם! אתם מדברים על ניו יורק של

לפני 10 שנים.. ניו יורק של היום היא מקום מאוד בטוח! ומי שפוחד.. זה לא בגלל מה שקורה בעיר, אלא בגלל מה שקורה אצלו בראש.

אם אתם שואלים אותי...

הייתי מוכנה עכשיו לעבור לגור בווגאס - עיר מדהימה.... חבל שיש לי פה עבודה ומחוייבות - מאוד זול לגור בווגאס.... ויש הרבה מה לראות שם, ולא מפחיד ללכת בלילה.

Mאיה

New member
ומבחינת עבודה?

איך מוצאים שם עבודה? אל מי פונים? יש שם אפשרות לעבודה בלי אישורים?

אני ממש לא יודעת על ווגאס

עדיין לא עברתי לגור שם, אבל אני מאמינה שאם אני כן יעבור לשם אני קודם יחפש מידע באינטרנט, או דרך שני ישראלים שאני מכירה באיסיקיו שגרים שם.

למעלה