שלוםםםםם

Mאיה

New member
אריזונה?

איפה זה אריזונה? מה המזג אוויר שם רוב הזמן? ואיך אני בכלל מוצאת שם עבודה? מה ז´את אומרת גמדים ונכים במקדונלדס?? זה אמיתי זה?? ועכשיו ברצינות... באמת מפחיד שם כמו שסיפרו לי? ובאריזונה לא מפחיד?? אגב, אתה בחו"ל או בארץ?

strider

New member
גם במשך היום לא כדאי

כולסטרול, היגינה וטעם אינם הצד החזק שלהם. אני יכול בקלות לחשוב על 5-10 רשתות מזון מהיר מוצלחות יותר.

הצעדן

New member
או קיי, בואי נראה ../images/Emo21.gif

על קצה המזלג: אוכל מקסיקני: Baja Fress, Taco Bell, Dell Taco סנדוויצ´ים: Quintos, Subway המבורגרים: Carl´s Jounior, Jack in the Box, In ´n Out

Mאיה

New member
וואוו, איזו התמצאות...

אתה גר שם? ויש אותם רק בניו-יורק?

Mאיה

New member
הבנתי...

ומה יש לך לספר לי על קליפורניה בבחינת מקומות עבודה, מגורים, קהילת ישראלים וכדומה...שווה לנסות שם?? איך המזג אוויר שם בחורף?

הצעדן

New member
The weather

he weather is perfect. The winter is mild and not too cold. In the summer it is very similar to Jerusalem: dry and chilly in the nights.

Sharon_1

New member
בגלל החניה ../images/Emo3.gif

לאחרונה ביקרתי הרבה ב WEST LA והשתגעתי מהחניה, פה ב VALLEY - אף פעם לא היתה לי בעיה. אצליכם זה כמו ת"א, ואנחנו הפרברים... הבעיה היחידה היא החום, האמת היא שבדר"כ ממש בסדר, אפילו עכשיו-קר בלילה. ועד עכשיו אפילו הבקרים היו ממש קרים, אבל-מסתדרים. חוץ מזה שבעיר יותר יקר. איפה אתה גר?

הצעדן

New member
west LA

I don;t have parking problems. of course if you go to santa monica its crowded but otherwise in teh small streets its not really a problem.

Sharon_1

New member
אולי ליד איפה שאתה גר יש,

אבל אם אתה רוצה ללכת למקום אחר, אני מצאתי שזו בעיה (ואני לא מדברת על SANTE MONICA או מקומות כאלה, שגם ככה אנחנו מגיעים אליהם). רציתי להיכנס ל OLD NAVY ולקחו כסף על חניה. למה? זה אמור להיות אינטרס שלהם שאני אקנה שם, לא? הייתי צריכה ללכת לשגרירות (אני נבחנת שם), אז שילמתי 9$ לחניה...

הצעדן

New member
לא ממש

Most big stores have a large parking lot that is free. In other cases you can validate your parking ticket in the store and then parking is free. Sometimes you can validate parking in the store even without a purchase. If old navy don´t validate parking - go somewhere else. The consulate is a different story. We can´t move it ....

Sharon_1

New member
אני חושבת שלמשפחות - רמת החיים

ב VALLEY יותר גבוהה ויותר נוח. כמובן יש מיליון איזורים ב VALLEY. יש מקומות מצויינים לגור בהם. בכל מקרה - אני לא בהחלט לא חונה בחנויות בהם לא נותנים חניה - עיקרון שכזה. זה סתם מעצבן. בקשר לשגרירות - אולי ננסה?!

אילן די

New member
אין יותר מדי בעיות חניה בווסט אל אי

אבל זה באמת משתנה מאיזור לאיזור. לפני כמה חודשים עברתי לאיזור הוליווד הילס. מזג האוויר כאן ממש מצויין (אפילו שזה כמעט הוואלי) ואני חושב שרמת החיים שלי גבוהה לא פחות משם.

למעלה