שלוםםםםם

Mאיה

New member
אני...

בת 27.5 ואני באה לשם לתקופה בלתי מוגבלת..ויש לי נסיון עם ילדים.גדולים וקטנים. באיזה גילאים הילדים שלך? ומה התנאים?

orsh

New member
הילדים

הם בני 3 ו8 חו את מקבלת 250$ לשבוע כלכלה ומגורים מלאים

Mאיה

New member
אלו המחירים??

כי אופר זו משרה מלאה!! קצת לא נראה לי...

DJNYC

New member
כן... אבל..

אם זה כולל כלכלה ומגורים מלאים.. זה אומר שהרבה הוצאות אין לך: אוכל, חשמל, גז, (טלפון?), שכ"ד... רק אלה ביחד יכולים בקלות לעבור את ה$1500 בחודש... אבל מצד שני, אין לי מושג כמה שעות מחויבות ביום זה...

Sharon_1

New member
הצעה -

כמו שהצעתי פה למי שמחפש עבודה, אני חושבת שגם לך כדאי ליצור קשר עם חברה מהארץ שעושה את השידוכים האלה. לא היית רוצה לקחת סיכון עם בחורה שתבוא לעבוד אצלך ותעלם אחרי זמן מה.

Sharon_1

New member
יש חברות בארץ שעושות את השידוך

הזה בין בחורות יהודיות מישראל למשפחות בארה"ב (וגם באירופה, ד"א). יש חברה שנדמה לי שמה "שילוב", אולי כדאי לחפש בדפי זהב. התנאים הם 600$ לחודש (הווה אומר 150$ לשבוע), כולל - 8 שעות עבודה ביום, כולל ניקיון, כביסה, וכו´ (וכמובן שמירה על הילדים). SUNDAY - חופשי, חגים יהודיים - גם חופשי. הם מארגנים טיולים וכו´, ונדמה לי שגם מציעים מעין מלגה קטנה ללימודים (לא שיש הרבה זמן לזה.. מה גם שהלימודים ממש לא יקרים). ד"א - השכר הוא פחות או יותר - 150-180 $ לשבוע, דרך חברה או עצמאית. אני באופן אישי הייתי הולכת דרך חברה כי הם מסדרים לך את הניירות וכו´, זמן השהות הוא שנה כשאח"כ נותנים לך עוד 1/2 שנה לטיולים. אין לך שום הוצאות, כי המשפחה נותנת לך חדר או GUEST HOUSE ומשלמת עבורך הכל. אבל-זו עבודה קשה ! אשמח לעזור עוד.

תותי-בת

New member
לפי מה שאני יודעת!!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif לפי מה שקראתי ב"לאישה" האחרון - שם מסופר על שלוש בנות שעבדו במשרת אופר בארה"ב, ושם יש פירוט וחוויות, את מקבלת בערך 250$ לשבוע - שזה יוצא 1000$ לחודש.. וכל מה שאת צריכה זה לטפל בילדים נטו!!! ולא שום נקיון וכד´, הייתי אישית מציעה לך לקרוא את הכתבה שמשתרעת על שלושה עמודים... הכי טוב - להתקשר לחברה - לבדוק בעיתונים (ידיעות אחרונות - זה מה שיש לי בבית...) תמיד יש שם במודעות הקטנות - דרושה אופר זה בלגאנים... אם תחפשי קצת תמצאי המון, מקווה שעזרתי, ליאת.

Sharon_1

New member
למה זה מופנה אלי?

וחוץ מזה - לא צריך להאמין לכל הסיפורים.

תותי-בת

New member
זה מופנה לבחורה מלמעלה.. ../images/Emo9.gif וממש לא אמרתי שצריכים להאמין להכל.... ליאת.

סנינית

New member
תותי צודקת....

זה תלוי מה הגודל של הבית.... ובאמת צריך לחפש טוב בשביל למצוא. סנינית

orsh

New member
איפה

איפה את גרה בעיר או בואלי?בת כמה את?וכמה את רוצה לשבוע או לשעה?

DJNYC

New member
הי מאיה - ברוכה הבא ../images/Emo39.gif

הגעת למקום הנכון, אני בטוח שכל אחד מהחברים יוכל להגיד לה מה מומלץ במקום מושבו בתפוצות. אני ממליץ לך לעבור לניו יורק, את תעברי שם חוויות מדהימות! כמעט מובטח.

Mאיה

New member
כן,שמעתי שניו יורק מדהימה!

אבל כמו כן שמעתי שקר שם בחורף בצורה נוראית!! ואני נורא לא סובלת קור. אגב, לא מפחיד להסתובב שם בלילות? לא רוצה להרגיש כלואה במקום שאליו אלך... ואיך מוצאים שם עבודה? כמה זמן אתה גר שם? אשמח לקבל קצת יותר פרטים עליך ועל חייך בניו-יורק, אם בא לך לספר. תודה על התגובה. Mאיה.

xflil

New member
בלילה

מאוד מפחיד, אני לא חושב שממש כדאי לעבור לשם, אני הייתי עובד למקום כמו אריזונה... נוראאאאא זול שם הקרקע וילה עם שלוש קומות יכולה לעלות שם פחות מדירה של 3 חדרים בארץ (יש לנו חבר שגר שם אז אני יודע) בכל מקרה אם הולכת על ניו יורק רק אל תכנסי למקדונלדס בלילה יש שם גמדים ונכים וכל מיני דברים כאלה אל תשאלי אותי למה אבל זה מפחיד מאוד

למעלה