שלוםםםםםםםםם

neta 17

New member
שלוםםםםםםםםם

שלום שלום לכולם ממ הייתי אתמול ביום הסטודנט בראשל"צ למרות שהייתה לי הזדמנות להיות גם ביום הסטודנט בכרמיאל ביום שלישי. ממ יום הסטודנט בראשל"צ: מגניב ..."הרבה סטודנטים" ברי עלה עם שירים נחמדים אבל להיטים וזה כבר מעצבן אותי כי זה נהיה רוטינה של שירי להיטים כל הופעה שאני נמצאת בה (כן פיספסתי את 11א' לטובת יום הולדת לחברה). בכל מקרה הוא עלה עם {לא לפי הסדר}:עיר של קיץ,יום הולדת,מונסון,מפנה מקום,כמה יוסי,בואי הבייתה,אין קץ לילדות,שתי פנים,עוד חוזר הניגון. היה קטע בעוד חוזר הניגון שפשוט ברי עצר לרגע כדיי לראות אם אנחנו שרים איתו וכל מי שהיה ליד הבמה ועמד בכלל בשביל לראות הופעה איכותית של ברי שר איתו והוא העלה חיוך על הפנים שלו לכיוון גידי וגידי במבט מופתע של...טוב בוא נרד והם ימשיכו לבד...טוב זהו היה ממש ממש נחמד אני מחכה לאיחוד. -נטע-

neta 17

New member
עוד משהו קטן

טרמינל נגיעות וכדרך אגב הדרן לא היה ... בכל מקרה...מתי יש הופעה בחיפה?! -נטע-

israel1986

New member
באמת חבל שלא היה הדרן

ובכלל היה די קצר, אבל בשביל הופעה בחינם זה היה מספיק טוב

israel1986

New member
גם אני הייתי שם

היה ממש נחמד וכיף, אבל האמת שציפיתי ליותר. אולי זה בגלל שעמדנו קצת מאחורה וכולם שם היו עסוקים בלדבר, לצלם את עצמם ולגלגל דברים לא הכי חוקיים (יש לזה ריח מוזר). הגענו בדיוק בזמן, ובאופן מפתיע ברי עלה בדיוק בשעה שהוא היה אמור לעלות. ההתחלה הייתה קצת חלשה לדעתי וזה היה נראה כאילו ההופעה לא "ממריאה" (או איזה תיאור פלצני אחר), אבל אחר כך השתפר. היו ביצועים טובים למפנה מקום (דווקא מפתיע שדווקא השיר הבינוני הזה היה טוב יותר מהרוב), טרמינל וכמה יוסי. בטרמינל ברי משום מה כיסה את העיניים עם היד בצורה מוזרה מאוד, כבר חשבתי שקרה לו משהו... אבל נראה לי שהוא עדיין חי. אז לסיכום, היה סבבה אבל לא יצאתי עם הרגשה של "וואו".

למעלה