שלוםםםםםםםםם לכולם!!!

שלוםםםםםםםםם לכולם!!!

אז אין לי מושג מה מי מו או מה הולך פה במילים פשוטות. פשוט בפורום ראיתי "בריטני ספירס" ואני חושבת שהיא זמרת מעולה וגדולה למרות המצב היום, אז לכן לחצתי והגעתי לפה! בכל מקרה אם כבר אני פה...אז תעדכנו אותי מה חדש אצלה??? היא לא כבר פאסה??? כאילו אני לא מתה לה על התחת(כמו שאומרים) או מעריצה שרופה שלה עד דמעות...אלא היא אחת הזמרות המצליחות שחביבות עלי. אז שככה יוצא לי להתעדכן לגביה מידי פעם. בכל מקרה אשמח אם תכתבו לי מה שם השיר שלה, שבקליפ מופיע איתה איזה שחקן קולנוע והיא באמבטיה. תודה מראש!!! והמשך יום טוב לכווולם

Kryptonite

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo168.gif

בריטני כרגע אחרי לידת הבן השני שלה, שכנראה קוראים לו סאטון פירס. (אין עוד פירסום רשמי מהצד שלה) היא גם מקליטה את האלבום הבא שלה, ומתכננת לחזור לגיזרה החטובה שלה במהרה. לשיר שדיברת עליו קוראים - Everytime.

../images/Emo36.gif

היא ממש לא פאסה קודם כל ! היא לקחה הפסקה ובקטנה ילדה שני ילדים. היא עובדת כרגע על האלבום שלה ובשנה הבאה ככל הנראה הוא ייצא. ושם השיר שחיפשת הוא "Everytime" ולידע כללי בריטני כתבה והלחינה אותו

britmel

New member
ברוכה הבאה

השתלבות מהנה
מוזמנים לקומונה שפתחתי לג'סטין טימברלייק

בריט23

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo8.gif

מה חדש עם בריטני? היא נשואה לקווין פדרליין ויש לה כבר שני תינוקות, היא שינתה לוק וצבעה את השיער לשחור! ומה אוכל עוד להגיד??? אני מאחלת לה המון המון אושר ובריאות!!! :))

tali44

New member
וולקאם......

מכיוון שכולם כתבו את רוב הדברים שהתחדשו אצל בריטני אני יוסיף עוד משהוא אחד- שיצא לה כבר בושם שלישי.... השתלבות נעימה ומהירה!!! דרך הגב, מישהוא יודע איך קוראים למופע (אם יש לו שם) או באיזה שנה היה המופע של בריטני עם כל המזרקות האלה? (אם אתם מבינים על מה אני מדברת.....) אז תודה לעונים....... =]

ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

ראיתי שכבר ענו לך על השאלות בצורה מעולה
לכן אני לא אענה עליהן שוב.

רציתי לשאול...

כיון שאני חדשה אז איני יודעת מה התחום פה, האם הפורום עוסק רק בבריטני או שאני יכולה להביא בדיחות ותמונות למינהן

למעלה