שלוםםםםםםםםםם!!!

גוש חמד

New member
שלוםםםםםםםםםם!!!

אני עוד מעט מתגייסת ולא היהי לי כל-כך הרבה זמן להיות עם צילה המתוקה שלי..אז חשבתי לבנות לה כלוב גדול, וראיתי פעם בפורום מישהו שבנה כלוב לחמוס שלו...ואני לא מוצאת את התמונה הזאת... אז אם למישהו יש את התמונה של הכלוב הזה או כלובים אחרים שהם גדולים,אז בבקשה תשימו תמונות. תודה!!(=

Sweet Fantasy

New member
יש באלבומים תמונות של כלובים בנויים

מחו"ל לא זכור לי מישהו מהפורום שבנה (?) אני בעד קנייה של כלוב גדול מוכן לחמוסים (פרפלסט XL למשל) העלויות לדעתי מסתכמות בסוף +- אותו הדבר.

WTR

New member
מישהי שהייתה ב"מאורת החמוס" בנתה

לא זוכרת מי זו.. אולי טל?

Sweet Fantasy

New member
אני יודעת שגם טל בנתה וגם שגיא

שכבר לא פה, אבל (ואל תעלבו חבר'ה) לא הייתי קוראת לכלובים שהם בנו "מרשימים" ולתוך בית
לא אצלי לפחות.

גוש חמד

New member
כן

מישהו במאורת החמוס בנה... ודווקא זה היה ממש מרשים. אני כל הזמן מחפשת את התמונה אבל אני לא מוצאת.

WTR

New member
למה, זכור לי שמישהי בנתה כלוב

ויצא דווקא יפה..
אני לא זוכרת מי זו, ואם זו באמת טל, אבל אם אני אראה תמונה של הכלוב אני אזכר..

WTR

New member
בזבזתי 10 דקות מהחיים שלי

בשביל למצוא את זה
תמונות של הכלוב הסבר איך לבנות (אי שם בעמוד) הזכויות שמורות לטל (זכרתי נכון
)

Sweet Fantasy

New member
and still

לדעתי לא משהו
לעומת אלו שיש באלבומים
אני מקווה לבנות לחמוסים שלי כלוב כזה, אם ענת תזכור להביא לי תרשימים!

Sweet Fantasy

New member
לכמה שעות היא תצטרך להיות

בכלוב? הכלוב לדעתי מספיק בהחלט, אם יש לך כח לסנות כלוב גדול, לכי על זה רק אל תשכחי שכלוב רציני באמת זה לא מעט הוצאות, ולתוך הבית זה לא הכי מהמם (בבנייה עצמית לפחות) אם יש לך כסף להשקיע הייתי ממליצה ללכת לבעל מקצוע ולהגיד לו בדיוק מה את רוצה והוא יכין כך גם זה יתאים לבית. בהצלחה וגיוס קל.

גוש חמד

New member
../images/Emo4.gif

אני לא יודעת לכמה זמן... יכול להיות שאני אחזור כל ערב..ויכול להיות שבפעם בשבוע... נראה לי שאני אלך לבעל מקצוע שיבנה לי את הכלוב... וגם זה לא כל-כך אכפת לי איך זה יראה בתוך הבית כי לא ממש רואים אותו. הוא נמצא במרפסת סגורה כזאת..

Sweet Fantasy

New member
אם המרפסת סגורה

לא ניתן להתאים את המרפסת לחמוסה? שתהייה משוחררת? גם החמוסים שלי נמצאים במרפסת סגורה + הכלוב

WTR

New member
כמה דברים:

1. אין מי שישחרר אותה במהלך היום? במידה ואת חוזרת בפעם בשבוע ולא כל יום.. 2. אפשר במקום לקנות חדש, לבנות תוספת לכלוב. כלומר, להוציא את הסורגים של הכלוב ולהאריך אותו עם תוספת שאת בנית. מקווה שהבנת כי אני לא ברורה היום
וסתם שאלה.. ביקשת להיות קרובה לבית? ואם תהיי בבסיס סגור, תבקשי לעבור לפתוח ולהגיע כל יום הביתה?

גוש חמד

New member
תשובה

אני לא רוצה בסיס פתוח. וכנראה אני אחזור פעם בשבוע הביתה... ואין כל-כך מי שישחרר אותה,אולי אחותי,למרות שהיא קצת מפחדת ממנה כי היא נושכת אותה... ואי אפשר להפוך את המרפסת רק בשבילה..כי זה מרפסת כביסה כזאת..ונכנסים אליה בערך 20 פעמים ביום והיא יכולה לברוח..וגם היא מטפסת על כל מיני דברים והיא יכולה לקפוץ מהחלון. וזה חלון מיוחד כזה שהיא אפשר לסגור אותו לגמרי

למעלה