שלוםםםםםםםםםם!!!

גוש חמד

New member
תודה על העזרה.

נראה לי שאני אלך למישהו שיבנה לי כלוב... אני פשוט מחפשת את התמונה של הכלוב הזה שמישהו בנה...כדי לראות את הגודל ואיך זה נראה וכו... אם מישהו מוצא את התמונה שיעלה אותה. תודה..

WTR

New member
אני לא מבינה איך כלוב גדול יעזור

לא משנה אם הוא יהיה 2 מטר על 2 מטר, זה לא פייר בשבילה שהיא צריכה לחיות כל יום בכלוב ורק פעם-פעמיים בשבוע בערך לצאת, במקרה הטוב. אם המצב הולך להיות כזה, אני מציעה לך שתמצאי לה בית. בהנחה שהיא לא מבוגרת.. אבל סתם שאלה.. ידעת שאת הולכת להתגייס ואת אומרת שאת לא רוצה בסיס פתוח למה הבאת חמוסה?

WTR

New member
ולא עלתה לך מחשבה מה עם הגיוס?

מה עם מעבר דירה? נסיעה לחו"ל? בן-זוג שלא יתמודד עם הריח? כל אלו (ועוד) דברים שצריך לקחת בחשבון.. בכל זאת, מדובר באיכות חיים של בעל חיים שאת לוקחת עליו אחריות. ועוד אחד שקרוב ויקר לליבך..

Sweet Fantasy

New member
אני מסכימה עם איילת

שיחרור פעם בשבוע ממש לא בא בחשבון, במקרה הגרוע ביותר ניתן להוציא את החמוס לכמה שעות ביום, פעם בשבוע זאת התעללות לכן אציע לך לשקול למסור את החמוס לבית אוהב, או לבקש בסיס פתוח, אם את באמת אוהבת את החמוסה עשי מה שטוב בשבילה

גוש חמד

New member
!!!

אני מאוד אוהבת אותה ואני עושה כל מה שטוב בשבילה.. לא כל אחד דואג למוס שלו כמו שאני דואגת לשלי...

Sweet Fantasy

New member
לא טענתי לרגע שאת לא

זה פשוט לא דרך חיים לחיות בכלוב 5 ימים ו5 לילות לא כולל פעמים שתעשי שבת ואני יודעת מזה כי גם אני הייתי בבסיס סגור, למזלי הייתה לי משפחה שעזרה

גוש חמד

New member
../images/Emo70.gif

אז אני מאוד מקווה שגם המשפחה שלי תהיה נחמדה ותעזור לי. ואם לא,אזזז.....הם יקבלו מכות.

WTR

New member
ועכשיו ברצינות?

מה אם הם לא יטפלו בה? מה יקרה איתה אז? בעצמך אמרת שאין מי שישחרר אותה חוץ מאחותך, ואותה היא נושכת. אז מי יטפל בה?

גוש חמד

New member
תשובה

אחותי תתגבר על הפחד ממנה,ותעשה את זה בשבילי... למרות שהיא נושכת אותה,אחותי אוהבת אותה ואכפת לה ממנה. אבל בכל זאת אני לא יודעת לכמה שעות ביום היא תשחרר אותה אז אני מעדיפה שגם יהיה לה כלוב גדול.

WTR

New member
אם זה ככה אז בסדר,

אבל כדאי להרגיל אותה לאחותך (ולהיפך) כבר מעכשיו. כדי שלא יהיה מצב שאת כבר תתגייסי, וזה לא מסתדר, ואז תצטרכי למצוא לה בית כשאת כל השבוע לא פנויה, פחות או יותר.

גוש חמד

New member
אני יודעת

כשרק הבאתי אותה אחותי ממש שנאה אותה ..אבל עכשיו פתאום אני רואה אותה מתחילה לשחק איתה ולהרים אותה.. היא מחבבת אותה...וגם צילוש לפעמים מראה לה חיבה. אז אני חושבת שיהיה בסדר בעזרת ה'.

../images/Emo207.gifעזרה

איך שהו הוא הצליח לעשות חורים בשק אוכל שלו(והרבה) יש לכם דרך מה אפשר או איך אפשר לשמור על הטריות של האוכל? ויש יחסית הרבה אוכל בשק. אשמח לעצות! דודי.

WTR

New member
או תשאל בחנות שממנה אתה קונה

אם יש להם כלי ריק מיותר.

WTR

New member
כמה קילו זה? אני יכולה להשיג לך

אבל תצטרך לבוא להרצליה לקחת.. מתאים?

4קילו

אבל אני לא חושב שאני יגיע להרצליה ביינתים השקית(של האוכל)בתוך שקית אטומה. ותודה בכל זאת!

למעלה