שלוםםםםםםםםםםםםםם

TwelveEyes

New member
יותר נכון...

גאים בגיל שבו כבר כלום לא עומד
הא, מחשבה חולפת: יהיה מוזר להיות בי קשישה... הו, אחות!! אני חושבת שהגיע הזמן לאמבטיה שלי.. תקראי גם לאח החמוד הזה בקבלה.. I´ll need all the help I can get

infected CODE

New member
הו, הטאקט../images/Emo70.gif

להיכנס לפורום לצעירים ולהתלונן על ה"גנון"...

סורי

מאור, 15, חיפה, או שאני בי, או שאני הומו (וווואיי.. איך עליתי על זה?!?!) נעים להכיר... "הגנון של שימעון" שלכם, מאור פיי גוטמן

cutie pooh

New member
להיות בגנון זה ש-ו-ו-ה-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif

אני נטע, בת 14 ו... סטרייטית ^__^

שׁזִיף

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo34.gif

וכן.. זה יהיה נחמד אם תגדירי גנון.. אני בקרוב 18

going mad

New member
ok...now it´s my TURN

שמעי...זה שאני מתחת לגיל 17 לא אומר שאני לא בוגר כמו בן 17... אמנם את מבוגרת יותר בגיל, מן הסתם יותר מנוסה במכל מיני דברים ותחומים ממני...זה לא אומר שאי אפשר למצוא משהו משותף...וגם אם לא, אני בטוח שיש פה רבים בפורום שיכולים לנהל איתך שיחה ברמה גבוהה ובוגרת... עכשיו...לא נכנסים לפורום ואומרים "מה טווח הגילאים פה מקווה שלא גנון.." השם של הפורום "גאווה צעירה" אומר לך משהו? מן הסתם שיהיו פה אנשים רבים שהם בטווח הגילאים שאת מחשיבה לגנון ואני יודע שאני לא הייתי נכנס לפורום ומתחיל עם הודעה כזאת, מתוך נימוס ומפני שאני יודע שמן הסתם יש אנשים בטווח הגילאים הזה שכותבים פה... הייתי יכול להמשיך עכשיו...אבל אני בספק אם היית מקדישה זמן להמשיך ולקרוא הודעה של "ילד קטן"

Lizz

New member
תראו מה מצאתי,

שרשור "מה הגיל שלך" באותו פורום נשים בלבד, ובו *gasp* אנשים בני 16 ואפילו *shock* מישהי בת 15. אבוי.

לעומת זאת הפורום הזה

כולו מסמך אנושי מזעזע! ישוע! מה יחשבו אנתרופולוגים שיימצאו את הדיונים פה בעוד מאתיים שנה? (מי אמר קומזיץ לנמלים?)
מת עלייכם!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif*מבט אשם*

הממ.. למה לא בעצם.. קומזיץ לנמלים..
. עכשיו .. נו זא יש לך בעיה עם גנוניסטים המקרה.. הרבה מאוט אנשים פה גנוניסטים..
שלך גנוניסטית

Lizz

New member
חשבתי שבגנון אוכלים

פלסטלינה וחול. (טוב, אולי בחול יש נמלים..) זוכרים פלסטלינה? הגננת אמרה שזה "לא רעיל", ומיד אחר כך אנשים ניסו לאכול את זה. הייתי שמח להגיד שזה בגלל שהם היו בגנון, אבל האמת היא שגם בגיל העשרה המאוחר עוד הכרתי אנשים עם נטיה לעשות דברים כאלה. טוב, נסחפתי. :)

TwelveEyes

New member
המממ...

מסתבר שאני הבנאדם היחיד בעולם שלא אכלה חול\פלסטלינה בגן...

sarah

New member
את ואני אולי...

אני בכלל לא זוכרת שאכלתי בכלל עד לכיתה ד´

sarah

New member
טוב, דבק פלסטי האכילו אותי בכוח ../images/Emo6.gif

דרך האף...

Ophel McNeil

New member
הכירי עוד בן אדם. ../images/Emo117.gif

מסתבר שהייתי ילדה מחונכת וקטנה. אפילו בנמלים וצרצרים לא נגעתי.

למעלה