שלוום לכולם!

tal123123tal

New member
שלוום לכולם!

אהלן...אני חדש פה!... אני חולללה על מאיה בוסקילה....הזמרת הכי מוכשרת והכיי שווה בארץ... מקווה להנות פה בפורום

tal123123tal

New member
תודה!...

נעים מאוד...אני טל... שמעת כבר את השיר החדש של מאיווש? שמעתי אותו עכשיו פעם ראשונה....שיר שווה בטירוף...אהבתי את הצעקה שלה לקראת הסוף...איזה קול יש לה אלוהייים!!!

ברוכה הבאההה חמודד..!../images/Emo24.gif

הגעת לפורום הכי שולט של מאיה בוסקילהה..! מקווה שתשתלב ותזכורר : מאיה בוסקילהה היא ה-דבר וה-שלמותת !! נ.ב: אל תאמין לכל מי שמקלל אותהה...אכולים קנאה יש הרבהה!! באהבה הודיה בוסקילה

tal123123tal

New member
וואי...מאגנייב...

טוב אני לא יגיד עדיין מזל טוב(נו כבר אמרתי...) כי יש כאלה שלא אוהבים לפני... אבל שווה לך...לי יש עוד בערך שלושה חודשים עש ל17...אבך לא נורא...אני נהנה להיות ילדון קטן!...חחח

tal123123tal

New member
שלום גם לך יניב!!

חחח...כבר חשבתי שאני אהיה פה הבן היחיד!...טוב לדעת שעוד בנים אוהבים את מאיווש!.... נעים מאוד גבר!..שמח להכיר

k a b o o k

New member
חח.. כע.. ברוך ה' המון גברים..

אולי בפורום אין המון.. אבל בהופעות תוכל לראות שזה מורכב מרוב גברים

tal123123tal

New member
אהה אם כבר פתחתי שירשור...

יש פה למישהו במקרה תמונה של מאיווש עם שירי מיימון?... אני חולה על שתי הזמרות האלה ואני לא מוצא תמונה משותפת..לא יודע חשבתי אולי במקרה אם הצטלמו ביחד...

אם כבר שירי מימון חחח אז אני חייבת

להגיד לך שהייתי בניצנים יום שני שעבר והיא הייתה והיא לבשה חולצה סופנית חחח ויום רביעי הזה היא באה לעיר שלי(עפולה) יחד עם רוני ודנה דבורין ...אם ראית את הפרסומת של בריאות כללית אז תבין חחח

tal123123tal

New member
כן...

גם אני הייתי בניצנים....היא נתנה הופעה קצרצרה אבל שווה... השקט שנשאר היה מרגש מאוד... ובקשר לשאלה ממקודם אני גר בירושלים...(חחח...כן כן..יש אנשים בחור הזה...)

חחח אני הייתי שורה ראשונהההה

איזה חולצה יפה היא לבשה נכון? בירושלים????? יפה לך אז אתה הולך לכותל מידי פעם? חחח

למעלה