כן היא שרה שני שירים...אחד עם טיפקס ואחד לבד שזה השקט שנשאר
R RaZiK4 New member 26/7/05 #25 זה לא נראה לי כ"כ בגלל שהם אוהבים את איך שהיא שרה זה כבר נושא אחר, שרשור אחר
ח חולה על מאיוש New member 26/7/05 #19 ברוך הבא קוראים לי מאי אני בת -12 ואני גם שמעתי את השיר ואהבתי את הצעקה האחרונה מחרררררררררררררררררררררררררררר
ברוך הבא קוראים לי מאי אני בת -12 ואני גם שמעתי את השיר ואהבתי את הצעקה האחרונה מחרררררררררררררררררררררררררררר
מ מתוקונת10 New member 26/7/05 #21 ברוך הבא מותק!!!!=) אני ליאת.. עוד חודשיים בת 17 חח.. תהנה כאן המוניםםם!!!!! וכן יש תמונה של מאיה עם שירי מיימון==>>
ברוך הבא מותק!!!!=) אני ליאת.. עוד חודשיים בת 17 חח.. תהנה כאן המוניםםם!!!!! וכן יש תמונה של מאיה עם שירי מיימון==>>
R RaZiK4 New member 26/7/05 #26 בואנה../images/Emo12.gif זה נראה בתמונה הזאת כאילו לשירי יש חזה ענק יותר גדול משל מאיה
ס ספיפוש נושמת מאיוש New member 26/7/05 #23 אכן אכן באמת הכי שווה!! וכמובן הכי מוכשרת!! תהנה אני ספיר עוד מעט בת 12!!! תהנההההההההההההה
ר רותם חולה על מאיוש New member 26/7/05 #29 היייייייייייייייייייייייייייייייייי אני רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברוך הבא...
ח חן חולה על מאיה New member 27/7/05 #31 כי יש לה חזה ברוך השם ה' בירך אותה בזה אבל אין על הציצים של מאיוש חחח
T tal123123tal New member 27/7/05 #32 תודה לכווולם!!! תודה רבה לכם!.... מקווה שבאמת יהיה סבבה... אההה..ותודה על התמונה..חיפשתי הרבה זמן!!