שלווםםםםםם.......

enjoi butterfly

New member
שלווםםםםםם........./images/Emo13.gif

המממ שאלה לי אליכם.... אז ככה....למה אנחנו רוצים את אלה שלא רוצים אותנו?????? השאלה מדברת בעד עצמה... זה בטוח קרה לכם לא פעם... וגם לי זה קרה אז מה אתם חושבים גורם לזה???????...

As היחידה

New member
למה<? ../images/Emo14.gif

לזה אין לי תשובה... ככה זה.. ההרגשה, זה פשוט תופס ולא רוצה לצאת.. אבל צריך לשכוח, זאת דעתי.

זו שאיפה כזו

אני מכירה את התופעה... דוחים את מי שרוצה אותנו ורצים אחרי מי שדוחה אותנו.... זו מין הרגשה כזו שאתה חייב להשיג את הבלתי מושג.. למרות שלדעתי אין דבר העומד בפני הרצון רעותי

נינושש

New member
ברור שזה קרה..

ולא רק שזה קרה אלה גם שאני רואה את התופעה הזאת סביבי כל הזמןןן!!! היה מישהו שרצה אותי ואני לא רציתי אותו.. עד שהוא ירד ממני ניזכרתי שהור קיים ואז ני רציתי אתו כמובן שזה היה מאוחר מדיי... ועכשיו מקרה שאני רואה סביבי יש מישהו שוצה אותי ואני לא בטוחה שאני רוצה אותו.. בלל לא בטוחה!! סורי חומד אין לי מושג מה גורם לזה ואני לא יודעת למה זה קורה.. בייוש

Bob טיפש

New member
ראוווווווווווווווו מכירה ת'זההה!!!

זה כזה מעצבןןןןןןןןן!!... חח תמיד רוצים מישו שרוצה מישי אחרת ומישי אחרת רוצה מישו אחר ובלע בלע- עולם דפוק חחח טוב נו זה לא נכון, סתם הגזמתי. זה קורה. לא תמיד ככה בכלל. אבלל ככה זה- זה פשוט קורה, עניין של אי מזל וגם כי סתם אתה הרי לא יכול לחייב מישי לרצות אותך ככה פשוט, זה משו שבראש שלה והממ די קשה להשפיע על זה- אבל אפשר!!! וכשלא, עוברים הלאה, לא נורא, מוצאים בסוף מישי שתרצה והיא גם תרצה 'תך :) לגבי סיבה ממש למה זה קורה? זה בטבע שלנו!!! להיות בני אדם מסובכים כאלה ושבכל דבר יהיו מכשולים ובעיות, בלי זה היה סתם משעמם... יומטוף פיפליםםםםם חח שמייח לי היום

sh53

New member
קורה לכולנו בהחלט

אם קרה פעם אחת, לא צריך להתייחס. אם קרה פעם שניה, לא נורא. אם שמים לב שזה קורה לנו שוב ושוב - צריך לשים לב לזה, האם אנו מתאהבים דווקא במי שאינו רוצה אותנו? האם אנו רודפים אחרי אחרים כדי להרגיש את החיזור ונהנים מהחיזור עצמו - כלומר אוהבים אתגרים וקשה לנו עם זה שאנשים ישר אומרים לנו כן? במקרה כזה שווה לבדוק.

נינושש

New member
שווה לבדוק?!

ומה עושים אחרי שמגלים שמהו דפוק אצלך?1 ואתה אוהב להשיג אנשים שלא רוצים אותך.. ולא לרצות אותם אחרי שהם שלך? אממ או משהו כזה...

enjoi butterfly

New member
חחחחחחחחחחחחח

אז דפקים את הראש חזק חזק בקיר..... ומתפללים שזה יעזור...ויעבור...

sh53

New member
עובדי על זה לאט לאט

נופלים, אבל צריך לדעת לקום ולהמשיך הלאה.

Nוכר....

ממ כי בדכ רוצים להשיג את הבלתי מושג... רוצים שזו תהיה מטרה ולהכויח לעצמנו שאנחנ יכולים!

לבלתי מושג יש יותר סקס-אפיל

זה יותר מאתגר, הסיפוק יהיה יותר גדול כשכן נשיג אותו, יש קושי לקבל "לא" כתשובה, אנחנו מנסים להוכיח לעצמנו שאנחנו שווים יותר. יש המון סיבות. הרבה מהן קשורות לאגו.

Aussie Girl

New member
עקשנות אנושית וחסרת תועלת.

לדעתי לפחות. לפעמים אנחנו כל כך שקועים בלהשיג דברים בלתי נשגים, שאנחנו מפסידים את ההזדמנויות היפות שנמצאות אצלינו ממש מתחת לאף, וחבל. אבל אין מה לעשות ככה זה רוב בני האדם.

ל י ס ו ש

New member
אמממ....

אולי כי אתה תמיד מנסה להשיג את ה"קשה להשגה" לא יודעת.... בעעע

למעלה