תראה "מותק"...
זו בדיוק הסיבה שלפחות
מבחינתי אתה לא רצוי כאן. וזה בהחלט לא בגלל הכינוי שלך. אלא בגלל החוצפה שלך. אני לא יודעת לאיזה פורום אתה חושב שנכנסת, אבל אני האחרונה שתאמין לרגישות והנחמדות שלך. גם ההודעה ההיא יצאה לך במקרה? מה קרה המילים נכתבו מעצמן ופשוט לא הצלחת ללחוץ על מקש הבאקספייץ ולמחוק אותן?
אני יודעת טוב מאד מה הכוונות שלך כאן ויש מספיק הרבה פורומים חוץ מפורום הרצליה שבהן תוכל לממש אותן. לצרף קישורים או שתמצא לבד? זה לא כזה מסובך, תן מבט ברשימת הפורומים ואני בטוחה שתדע להתמצא. אבל רגע, אל תלך. חכה. נדמה לי שזו דעתי בלבד. ואני היחידה שלא רוצה אותך כאן. הפורום הזה כנראה כל כך נואש למשתתפים חדשים שיגרמו לדפים לזרום קצת, שאפילו מוכן לקבל מניאקים. (לא אני לא קוראת לך מניאק, רק דוגמא לעוד מישהו שחברי הפורום ישמחו לראות כאן). אז בעצם אתה מוזמן להשאר. רק אל תתעסק איתי כפי שהציעו לך בהודעה המקושרת. לפי התגובות של אנדראה קור (את השם האמיתי שלה כבר תברר ביחד איתה בעת הדגדוגים בשעת הדמדומים), אני מתעקשת שהיא כן מוכנה להיענות לבקשותיך. אז אני חוזרת על זה:
תהנו. ואני מרשה לעצמי להציע לך להזמין לכאן עוד חברים, אתה יכול לקרוא לאלה מהגן שחושבים שאתה רומנטי, כדי שיבואו לכתוב קצת בפורום ולהזיז אותו
.