שלוווום

הדגדגן

New member
שלוווום

שמי דניאל בן 15 מהרצליה רוצה להכיר ילדה בגילי לקשר רציני להכיר לצחוק להיפגש. לא מחפש סקס תאמינו לי... שתהיה מצחיקה, חכמה, שאני אוכל להיות חופשי לדבר איתה על הכל, ו....זהו נ.ב. אל תפחדו מהשם, הוא סתם קקי ואני לא יכול לשנות אותו

לא עברנו על זה כבר?

חשבתי שכבר קלטת שאתה לא רצוי כאן... אז אם עוד לא קלטת הנה לך הזדמנות טובה לקלוט

AndreaCorr ©

New member
אינה, אני במקומך ../images/Emo168.gif

לא הייתי מעזה לדבר על רצויים ולא רצויים

הדגדגן

New member
אני לא יודע מה הסיפור עם אינה ועם

לא רצויים אבל סוף סוף יש פורום על העיר שלי ובגלל כינוי מסריח שאני לא מצליח לשנות אני לא רצוי???? זו אפליה! הנה משהו נוסף לבת האידאלית בשבילי שאני רוצה להכיר, שתוכל להסתכל מעבר לשם, ושתצליח לגלות שאני בנאדם רגיש ורומנטי (אני לא סתם מפזר מחמאות על עצמי אני אומר מה שאומרים עליי חברים שמכירים אותי מהגן) אז תנו לי הזדמנות

AndreaCorr ©

New member
למה לא רצוי? ../images/Emo168.gif

הסיפור עם אינה זה סיפור ארוך... אתה רצוי מאוד, ואם זה הכינוי שבחרת לעצמך- לבריאות, מי אנחנו שנשפוט? ברוך הבא לפורום
אני מקווה שתמצא את מי שאתה מחפש

[אורן]

New member
LOL! ../images/Emo6.gif

אני מכריז בזאת על ההודעה הכי מצחיקה שנכתבה אי פעם בפורום! מי ייתן ונתברך בעוד הרבה כאלה, כי הצחוק יפה לבריאות.

תראה "מותק"...

זו בדיוק הסיבה שלפחות מבחינתי אתה לא רצוי כאן. וזה בהחלט לא בגלל הכינוי שלך. אלא בגלל החוצפה שלך. אני לא יודעת לאיזה פורום אתה חושב שנכנסת, אבל אני האחרונה שתאמין לרגישות והנחמדות שלך. גם ההודעה ההיא יצאה לך במקרה? מה קרה המילים נכתבו מעצמן ופשוט לא הצלחת ללחוץ על מקש הבאקספייץ ולמחוק אותן?
אני יודעת טוב מאד מה הכוונות שלך כאן ויש מספיק הרבה פורומים חוץ מפורום הרצליה שבהן תוכל לממש אותן. לצרף קישורים או שתמצא לבד? זה לא כזה מסובך, תן מבט ברשימת הפורומים ואני בטוחה שתדע להתמצא. אבל רגע, אל תלך. חכה. נדמה לי שזו דעתי בלבד. ואני היחידה שלא רוצה אותך כאן. הפורום הזה כנראה כל כך נואש למשתתפים חדשים שיגרמו לדפים לזרום קצת, שאפילו מוכן לקבל מניאקים. (לא אני לא קוראת לך מניאק, רק דוגמא לעוד מישהו שחברי הפורום ישמחו לראות כאן). אז בעצם אתה מוזמן להשאר. רק אל תתעסק איתי כפי שהציעו לך בהודעה המקושרת. לפי התגובות של אנדראה קור (את השם האמיתי שלה כבר תברר ביחד איתה בעת הדגדוגים בשעת הדמדומים), אני מתעקשת שהיא כן מוכנה להיענות לבקשותיך. אז אני חוזרת על זה: תהנו. ואני מרשה לעצמי להציע לך להזמין לכאן עוד חברים, אתה יכול לקרוא לאלה מהגן שחושבים שאתה רומנטי, כדי שיבואו לכתוב קצת בפורום ולהזיז אותו
.

הדגדגן

New member
אינה, את לא מעניינת אותי, וזה יבוא

לי בטבעיות להתעלם ממך יא דבע!

[אורן]

New member
השיטה לבדוק אם אתה חבר אמיתי בפורום

"הרצליה" היא לבדוק האם אתה מתעלם אוטומטית מצנניה...

למעלה