טחחחחחחחחחחחחחחחח
קודן כל- תודב יער, לובה ולי (לי? ככה קוראים לך? סתם חשבתי בגלל השם...) טוב, לגבי 1- איזה יופיייייייייי תמיד כשאני מתחילה רק לדבר על משו שמזכיר לי את פרידי/קיצ'קס (כן, ככה אני קוראת להם
) אנשים משתיקים אתיי- סוף סוף אני יכולה לדבררר

2. שרוטה? ממממממ יכול ליות, אפשר לברר בהמשך
(לצאת החוצה בשתיים בלילה עם בוקסר ויחפה, להתחיל לעשות תחרויות ריצה, לשיר, לרוץ, לקפוץ עם חברים- יכולה להיות סיבה לספקת להגדירי כשרוטה
) 3.ברור שישששששש

(למרות שאני בנסיונות להגמל- אנשים לא אובים את זה חחחח) 4. ממממממממ מתי התחלתי לאהוב? לפני חצי שנה (פלוס, מינוס...) כשראיתי החטא ועונשו פעם ראשונה
... מה הכי אהבתי? את פרידי שלי!!!!!!!!!!!! עם הזמן התחלתי יותר ויותר לאהוב את קיצ'קס ועכשיו אני אוהבת אותו גם נורא
לגבי צילומים- נקודה רגישה... לא הייתח אף פעםםם
ואני מזה רציתי להגיע לצילומים של הפרק האחרון של ארץ נהדרת!!!!!! חברה שלי (שחולה על דב) ואני התקשרנו למפיקים והתחלנו להגיד להם שנאחנו עושות כתבה ענקית על ארץ נהדרת (זה היה יום לפני הצילוים- והכרטיסים נגמרו..) ואנחנו רוצות להיות שם לראיין ת'אנשים והכל ("במקרה" שכחנו לציין שזה עיתון של ביהס
) ואז היא אמרה שהיא תבדוק והכל!!!! אבל בגלל חברה שלי (סיפור ארוך.....) לא הלכנו...

אכן כן- קשה קשה.... לגבי השאלה- וואיייי קשהההההההה אני לא בטוחה שאני אוכל לענות על זה!!! אני ככה אזרוק מהמותן, הערה- אממממ לבן?????