שלווווווווווום

• פותח הנושא BarB3
  • פורסם בתאריך

lishhhh

New member
שאלום אישה!

בואי אלינו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום סתם נדבק לי היום השיר הזה.. בקיצור תהני

פIלי

New member
ערב טוב, ערב טוב

קוראים לי יער.. (כן), ואני בן 16. ברוכה הבאה לפורום. דקסמול קיד. לרגל הצטרפותך לפורום אני מרגיש חובה לספר לך אגדה שקיימת באיזור כבר שנים רבות. פעם היה איש זקן ובודד, שהיה שונא כל וכולם פחדו ממנו. הוא מת בסוף. יש מספרים שהרוח שלו עדיין מסתובבת בפורום ולוחשת למי שמוכן לשמוע "אוווו.. טעות לשונית... אווווווו...". תזהרי מהרוח. זה כל מה שאני יכול להגיד לך. ובנימה אישית זו - האינטרנט שלי חזר לאיתנו ועברתי את המתכונת בהיסטוריה. מה שאומר שאני יהיה יותר בפורום. תתכוננו.
- ליצן כדי לשבור את הקרח.

Yuvalenko

New member
תגיד לי, האגדה אמיתית?? זה נכון מה

שמספרים?......
שלום, אני יובל, אני לא מה שמספרים כאן. אני חביב, נחמד, ורגוע. אני בכלל עובד כל הזמן! אז אין לי זמן לכתוב כאן הרבה, אבל אני מקדיש לפורום האהוב הזה את מלוא תשומת הלב, כשצריך, כמו עכשיו - כשאני לא רואה בעיניים, מסטול מאלבוהול.
(טוב לא מסטול לגמרי..) ואה כן, אני גדול. ברוכה הבאה!

greeneye

New member
אלוהה בר.

אני גאים להכריז על הצטרפותך לשורותינו. בשבועות הבאים תעברי אימונים, שיצביעו על זה שאת אחת מאיתנו. 1. בחינות שמיעה. כל מילה בסגנון ה- איציק, טל, אל, שביל, שמיל, פרידמן, איל, קיציס, ורות גונזלס שישמעו לך כמו משהו שקשור לצמד, גם אם מישהו בכלל קרא לחבר שלו "איציק בוא הנה" או- "השביל הזה תלול!" יביאו לתגובות אצלך כ- "קיציס? מה קיציס?" "אִיל קיצף?" ועוד. 2. מבחן פסיכוזה. חובה פה להיות משוגעים. אם לא, כנראה שמשהו פה מוזר. ואת בטח איזשהי מרגלת של אסי וגורי או משהו. שרוטים בשכל פה. 3. בדיקות השפה העברית שלך. אם מצויים בשפה שלך שלל ביטויי קיציס ופרידמן, על בסיס יומי- רי את אחת משלנו. 4. וכמובן- קורות חיים. מתי התחלת לאהוב, מה הכי אהבת, היית בצילומים? ועוד ועוד. 5. שלב סופי. אם הצלחת להגיע לשלב הזה, ולענות על השאלת החוכמה שלנו- התקבלת. והשאלה- מה הצבע של הסוס הלבן של נפוליאון?

BarB3

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחח

קודן כל- תודב יער, לובה ולי (לי? ככה קוראים לך? סתם חשבתי בגלל השם...) טוב, לגבי 1- איזה יופיייייייייי תמיד כשאני מתחילה רק לדבר על משו שמזכיר לי את פרידי/קיצ'קס (כן, ככה אני קוראת להם
) אנשים משתיקים אתיי- סוף סוף אני יכולה לדבררר :) 2. שרוטה? ממממממ יכול ליות, אפשר לברר בהמשך
(לצאת החוצה בשתיים בלילה עם בוקסר ויחפה, להתחיל לעשות תחרויות ריצה, לשיר, לרוץ, לקפוץ עם חברים- יכולה להיות סיבה לספקת להגדירי כשרוטה
) 3.ברור שישששששש :) (למרות שאני בנסיונות להגמל- אנשים לא אובים את זה חחחח) 4. ממממממממ מתי התחלתי לאהוב? לפני חצי שנה (פלוס, מינוס...) כשראיתי החטא ועונשו פעם ראשונה
... מה הכי אהבתי? את פרידי שלי!!!!!!!!!!!! עם הזמן התחלתי יותר ויותר לאהוב את קיצ'קס ועכשיו אני אוהבת אותו גם נורא
לגבי צילומים- נקודה רגישה... לא הייתח אף פעםםם
ואני מזה רציתי להגיע לצילומים של הפרק האחרון של ארץ נהדרת!!!!!! חברה שלי (שחולה על דב) ואני התקשרנו למפיקים והתחלנו להגיד להם שנאחנו עושות כתבה ענקית על ארץ נהדרת (זה היה יום לפני הצילוים- והכרטיסים נגמרו..) ואנחנו רוצות להיות שם לראיין ת'אנשים והכל ("במקרה" שכחנו לציין שזה עיתון של ביהס
) ואז היא אמרה שהיא תבדוק והכל!!!! אבל בגלל חברה שלי (סיפור ארוך.....) לא הלכנו... :( אכן כן- קשה קשה.... לגבי השאלה- וואיייי קשהההההההה אני לא בטוחה שאני אוכל לענות על זה!!! אני ככה אזרוק מהמותן, הערה- אממממ לבן?????

mati88

New member
אחר הצהריים יפים.

אני מתי. קיבלתי ת.ז. לפני יומיים, ומתחת לסעיף "מין" כתוב נקבה. אבקש להפנים.
אגב, אותו יורי שטרן (ככה קוראים לו רייט!?) שנוסבאום לא ידע מי הוא נאם לנו, היה *נורא* מרגש, וגם ראיתי את שאול יהלום
(מתני, שקלתי לכמה רגעים אם לבקש ממנו חתימה בשבילך, אבל לא היה לי נעים...
) זייהו. וולקאם וולקאם.

BarB3

New member
שלומלוםםם :)

ו-היי! אני מזל תאומים, לא שור!!!! (רשום לי שור? איפה?) למרות שאתם יודעים שבתכלס את כל המזלות לוקחים אחד קדימה, נכון? (יענטו- מי ששור הוא תאומים בעצם מי שטלה הוא שור וכו', יש מבין?)

מלאכית16

New member
למה לוקחים אחד קדימה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif|קר|

אני מסודרת טוב מאוד עם פיצול האישיות שלי.

BarB3

New member
פיצול אישיות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

(קודם כל הפרצוף הזה
תוהה לא???) בכל אופן- זה קשור לזה שנגיד לפני הרבה שנים, יענטו כשרק התחילו ם האסרולוגיה, התאריך בו נולדת (נגיד את זל שור, טוף? כי אנ'לא זוכרת :)) היה כשכדור הארץ היה בשורה אחת עם השמש וקבוצת הכוכבים של מזל שור... אבל עכשיו, בגגלל שלכדור הארץ יש כל מיני רעידות והכל והוא לא מסתובב 360 מלא והכל אז עכשיו, אחרי כל השנים האלו, התאריך שבו נולדת הוא כבר לא ייצור מצב שבו כדור הארץ בשורה אחת עם השמש וקבוצת הכוכבים של מזל שור- אלא כדור הארץ ואז קבוצת הכוכבי םשל מזל תאומים... יש מבין?? :) (בעקרון- ניסוח ואני לא הולכים יחד, אז אני לאא אתפלא אם לא תבינו חחחחח)

מלאכית16

New member
הבנתי...../images/Emo110.gif|קר|

אבל עדיין, אני לא חושבת שבגלל שכדור הארץ לא בשורה עם הכוכבים של מזל תאומים האופי שלי יישתנה...הרי אופי הוא משהו שלא משתנה כל כך מהר...ובמיוחד שלא בגלל כוכבים...
ופיצול אישיות כי אומרים שלמזל תאומים יש פיצול אישיות..טוב, זה לא ממש פיצול אישיות זה יותר שינויים קיצוניים במצבי רוח... וזה נחמד..

BarB3

New member
אהה תאומים!

חשבתי את שור חחחח תאומים? ברור- אומרים שבני מזל תאומים כל בנאדם יש בו שניים חחחח וזה כל כך נכון עד שזה מפחידדד בכל אופן- בי יש משור, תאומים (שזה האמיתי די מזלות מנוגדים אבל מילא...) ואולי מסרטן חחחח אני עובדת על זה :)

Yuvalenko

New member
חחחחחח..... אתם מצחיקים אותי... ../images/Emo6.gif

אני חצי סרטו וחצי בתולה...אני מזל שור אבל בגלל הרעידות של כדור הארץ ומשום שהקרח בקטבים נמס בגלל החור באוזון, אני יותר מזל טלה.. ואני מזל עכבר, אבל בגלל שנולדתי בצ'רנוביל, אני מזל "מוטציה של עכבר"....
הרגתם אותי עם האסטרולוגיה שלכם...

kfm

New member
מזל עכבר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מעולה יובל..

למעלה