שלהבת

מולוקו

New member
שלהבת

הלילה באתי אל ביתך צרתי על חדרך ואראך שקטה ושלווה בעינייך רוך של הבנה וליבך עוד לא כבה קו השמש הזהיב שיערך. גמלתי לך חסד נעורייך כאילו השנים עמדו מלכת כיונה מן התיבה משולחת שולח מבטך על פניי לאורכם ומבטך לא ראה ירח במלואו כי הציל הצל מחצית דמותי. מתחבטת כיונה, הכלו המים כך התלבטה נפשי , אהובתי כמה יפתה דמותך רעייתי כגפן פוריה בשלת ותיף מעבר לשנים , פוצעת ליבי רשפים רשפים , שלהבת יה.

ריקי די

New member
לצידך

בגרת, הוספת שנים האהבה שלך העמיקה. נושם אותי עמוק יותר השיער אולי דליל אך מבטך אינו קליל עטוף, מצעיף זכרונות טעם גופי מכל הלילות. יודעת אותך כמו את עצמי, מתעלסת איתך גם בחלומות, ידייך הטובות רוחשות בסתרי סודותיי עד קצה הבהונות. לילה ובוקר שפתייך נושקת לצידך תמיד אחוש נחשקת..

odo13z

New member
בגרנו....

קוי הזמן חרטו סימנים על השבילים המוכרים שבין מצחך לצווארך... בשיפולי ביטנך קוים קוים...אות נצח. לפרי חייך... וגם אני...אהובתי לא חף מסימני הדרך. מביט אל תוך עינייך. איני רואה את אלה... במבטך...כמעט ואין שינוי אותה הנשמה יותר בוגרת,יפה,חכמה.

הזמן עובר

בתוך ארבע קירות אנחנו טובעים בים של שכחה הזמן עובר וכבר שכחנו מה היה לפני שעה הזמן עובר ועוד אנחנו כלואים, קרבים ומתרחקים ורוב הזמן זה רק אנחנו יחד, בטח, אוהבים זה בטח עוד יהיה אחרת עוד חודשיים, עוד שנה אבל חושב את זוכרת מי אני מהתחלה

מאוחר בחיי

מאוחר בחיי אני בא אלייך ואין לי דבר שלא אמרתי ואת כבר מכירה אותי זמן רב עירום ובלי כסות להרים ראש ואת כזאת מופתעת אשת חיל לאחר חילקת את חייך לשניים האחד לי והאחר לך למשמרת.

מולוקו

New member
שכרון חושים

שפתיים נצמדות , לב אל לב נרעש ידיים מגששות לחופש מחפשות בשכרות מחול , בשיקשוק מסילות שפתיים נצמדות , לב אל לב נירעד.

מולוקו

New member
בוקר טוב

להקיץ ולדעת שאת לצידי , שותפתי זה לא חלום , זו מציאות עכשווית להביט בעינייך ולדעת שאת איתי זו התחושה האמיתית של ריעות לחוש בידך נוגעת בי , בליטוף חושני זה החוט המקשר , הטמיר והאמיץ בינינו לנשק את שפתייך בעדינות וריפרוף זו האפשרות היחידה לדעת אותך.

שמים1

New member
לילה רך ../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

אבוא אליך בלילה רך, ירח בישן יאיר פעימות לב. מבטך חושף געגוע רחוק גולש אל מתק שפתיים. רסיסי כוכבים ידליקו שלהבת ינצרו חיוך חמקמק.

odo13z

New member
געגוע...../images/Emo66.gif

שם...מעבר לעמקים בקצה מערב מה רחקת אהבתי... ירח כתום מאיר דמעה נצורה אור כוכב לוטף נפש דוויה. געגועי כנגינת אבוב מנגינה חרישית שקטה...לוטפת וצורבת. איני יכול לשאת חלל ריחוקך מחר...אם לא תשובי אפול.

מולוקו

New member
לדעת אישה

שמש אדומה , זה רחשי אליך יאיר אורה חרש חרש ובחומה הרך נכסה תפארת יחם גופנו , ויתעטף אין זולתה גורל דרכנו. יד עשירה חופנת שדייך ורוח תנשב לה מבין שפתייך תניע מפרש חיינו לאופק תאחד את גורלנו לדעת אותך , לדעת אותי.

שלהבת-יה

כל מגע של ידייך כל ריפרוף של שפתייך עושה בי סערות מחוללים בי שמות מרעידים בי עולמות גפן פוריה כסריג מתפתלת אל חום גופך ואהבתך בלהט בערגה מיחלת לכל מילה לכל מגע עינייך כזוג שקדים ממתקים לי מבטים ידיך כמטמונים חורצים בי שבלים נוגעים מרפרפים בוערת כשלהבת חורכת שורפת כל חלקה בליבך שלהבת יה שלך שבויה באהבה שבויה בתאווה באין קץ של ערגה להיות תמיד איתך להיות תמיד שלך ש ל ה ב ת י ה

מולוקו

New member
ללכת שבי

עשי עימדי חסד של פדיון שבויים שבוי אני בתאוותך אין קץ ימים ברשות היחיד שלך.

../images/Emo23.gifפדיון שבויים../images/Emo130.gif

הנה אני באה לפדות אותך באהבה בידי חופן מעות מטבעות של אהבה באה לפדות אותך להציל אותך מבדידותך באה לפדות אותך בשם האהבה לאסוף ולחבוק אותך צמוד אל גופי לגאול אותך לעצמי בוא ותהיה שלי....

מולוקו

New member
רעב

ואני משער בנפשי , שאת היחידה כל זיו תוארך והזוהר שבך , הסיבה. מלא החדר אותך ויפי תארך מכונן עולם , שאי קולך בת קול בזעקה של אהבה בכאב של תשוקה , בעיניים רעבות לאהבה.

צמא

צמאה נפשי אליך כמהה בשרי אליך כציפור שמצאה את קינה כך אני מרגישה כשבזרעותיך אני חבוקה בוא שבור הרעב בוא הרווה הצמא כי שמתי את ביטחוני בך נתתי לבבי בכפייך תשוקתי ותאבתי שלך.

טאKילה

New member
משולהבת בתשוקה...../images/Emo79.gif

איך המבט שלך מרעיד גלים רוגשים הסוערים בי תאווה. , אצבעותיך מקוששות מרקידות גופי כמו אש בחיותה. , מוסרת אותי לך משולהבת בתשוקה גחלי לוחשות, רוצה... ללהוט... בזרועות אהבתך.

מתבשמת

New member
בר אהבתה ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

זה אותו בר גלים, אשר שטף איוושת זריחות. פיזר לגופה פנינים. הפך כד כמיהתה לנשימות. זו אותו בר שחקים, אשר ניער גלימת דמעות. פיזרן בתחרת מרחקים. מירק חן כיסופה בלילות. זה אותו בר אדרת, אשר ריקד בחמת צלליות. הצמיד לניצנה כותרת. פרם הד ניגונה למחולות. זו אותו בר משב, אשר גמא ערגת שקיעות. קישטה לוורד הסחלב. עירטל לב אהבתה לחלומות.

מולוקו

New member
הה

הה , כבר באה העת השעה נכונה לנו עכשיו רוח תפרוץ הסכר ויעל תוכי הפרא אין לי ארץ אחרת ואש תתלקח על גופך כארז שפעת חמדתך כטרף למלתעות אל תרף.

למעלה