שלג

Arielcohen

New member
שלג ../images/Emo113.gif

בעיר יפה ומלאת געגועים יורד כעת שלג. עוד מעט היא תהיה לבנה ויפהפיה, כמו שהיא רק פעם בשנה, וגם זה לא תמיד. האמת, אני לא יודע איך להביע שמחה מבלי לדכא את אלה שאצלם סתם קר וגשום. אז מצטער לדכא אתכם, מחר זה כבר יעבור גם פה. זה פשוט כיף, לדעת שמחר הכל מתבטל. אין בית ספר, אים שעות מפרכות בחדר עריכה כדי לערוך את הסרט בקולנוע, אין שיעורי נהיגה. פשוט אפשר לצאת ולזרוק כדורי שלג, כמו ילדים קטנים ותמימים. אני מת על זה... עוד סוג של בריחה מהמציאות של היום (הטבע מוסר לנו משהו - רעידת אדמה ושלג באותו שבוע. מתי זה קרה פה בדיוק?) אז שיהיה לכם חורף נעים, חורף של התכרבלויות, לבד או ביחד. הוולנטיין כבר פחות חשוב, אז אל תתנו לו לדכא אתכם.

הבהחלט מעורר קנאה!

אני מתה על חורף, ממש ממש אוהבת, והכל פה גשום וסוער וכולם מתלהבים. החלון שמשמאלי פתוח ואני מתה מקור אבל באמת יפה. אלוהים-בו תעשה הפתעה ותוריד קצת שלג בדרום...לא מגיע לנו? מחר אני לפחות לומדת כמו גדולה רק 5 שות! כי שמו לנו שעתיים הצגה על סקס ועוד שעתיים הרצאה על-סקס. יהיה יום נחמד!

אני אוהבת חורף../images/Emo9.gif

וגם אני אירגנתי לעצמי יום חופש מחר, לקראת הפסיכומטרי הקרב ובא

A N I g M A

New member
גם לי יש שלג (ירושלים)!!!!

זה כל כך יפה :) זה פשוט מקסים. הכל לבן וזה רגעים משולמים לשירים של עברי. ולצילום.

../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif

שלג ראשון שאני לא חולהההההה
יאמיאמי הכל לבן
סופסוף מבשרת נראת נקייה:p

Rain Star

New member
עזבו אותכם ירושלים...איזה

*מדהים* פה! ח-ב-ל ל-כ-ם ע-ל ה-ז-מ-ן
(רותם - פיספסת) עם כל הכבוד לירושלמים, כולם יודעים שהשיא היה בצפון... (הצפוני, נדב) 8 שעות רצוף יורד שלג, ה-כ-ל לבן...כמו באירופה..ו-וואחד עומק, כמו שתראו בחדשות, כיוון שערוץ 1 וערוץ 2 צילמו שם, יחד עם ידיעות אחרונות ומעריב.. בקיצור, אני אף פעם לא ראיתי את הצפון כל כך מושלג (חוץ מחורף 91/2) וחוץ מהחורף לפני שנתיים...(מרון בהתלהבות מוגברת - תמונות בהמשך)

Principesa Reut

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מישהו יכול להסביר לי - מה לעזאזל אני מחפשת בת"א
רוצה שלג

shiran231

New member
אני באילת!!!!!!

ובכן שמי שירן ואני גרה באילת ויש כאן שמש וחם!!! וממש קודם חזרתי מהים איזה אבסורד!

סנטה

New member
ובכן גם אני גר באילת והייתי בים ...

אבל על החוף , כי היה ממש קר .

shiran231

New member
קר?

אולי קר קצת בערב אבל בצהריים חוץ מהרוח המציקה היה מאוד נעים שמש חמה אפילו שחיתי קצת היום בריף. אתה אילתי? בן כמה אתה?

סנטה

New member
אכן אילתי

בן 18 - לומד בי'ב ואת ? אני רואה שבת 22 איפה עובדת ?

shiran231

New member
אני עצמאית

אני אכן בת 22 אני עצמאית ז"א אני זמרת אני מופיעה עם גלי עטרי בתור זמרת מלווה וכרגע אנחנו בפגרה קטנה עד שנתחיל להופיע בסוף פברואר. באיזה בית ספר אתה לומד? אני למדתי באלון

סנטה

New member
מצטער ../images/Emo13.gif פשוט זה בכל מקרה

שרשור אוף של מזג אוויר שכזה אבל אני אעבור למסרים .

למעלה