קלאב מד זה עוד הרבה זמן רוצה שלג ע-כ-ש-י-ו!| ימות אח שלי שטס הבוקר לסקי באיטליה
P Principesa Reut New member 14/2/04 #20 קלאב מד זה עוד הרבה זמן ../images/Emo10.gif רוצה שלג ע-כ-ש-י-ו!| ימות אח שלי שטס הבוקר לסקי באיטליה
L lollapalooza New member 14/2/04 #24 ../images/Emo12.gif איך את מדברת../images/Emo70.gif אסור להגיד דברים כאלה רעותי... ועכשיו ברצינות, מה זה הפינוקים האלה יש פה אנשים שבחיים לא היו בשום קלאב מד אז שקט
../images/Emo12.gif איך את מדברת../images/Emo70.gif אסור להגיד דברים כאלה רעותי... ועכשיו ברצינות, מה זה הפינוקים האלה יש פה אנשים שבחיים לא היו בשום קלאב מד אז שקט
מ מורי לנצח New member 14/2/04 #10 שלגגגגגגג../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif איזה כיףףף פה הכל לבן עשיתי מלחמת שלג עם חברים שלי ובנינו בובות שלגגגגג אוח איזה כיף!!
שלגגגגגגג../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif איזה כיףףף פה הכל לבן עשיתי מלחמת שלג עם חברים שלי ובנינו בובות שלגגגגג אוח איזה כיף!!
M mesh33 New member 14/2/04 #11 ../images/Emo46.gif האח המאוד לא נחמד שלי נסע עכשיו לי-ם לשלג עם הדפנדר שלו. מעולם לא הייתי בשלג כשהוא יורד!!!!!! אני גם רוצה!!!!!!!!!
../images/Emo46.gif האח המאוד לא נחמד שלי נסע עכשיו לי-ם לשלג עם הדפנדר שלו. מעולם לא הייתי בשלג כשהוא יורד!!!!!! אני גם רוצה!!!!!!!!!
L lollapalooza New member 14/2/04 #12 ../images/Emo10.gif גם אני רוצהההההה../images/Emo70.gif זה לא פייר, ירושלמים מעצבנים. רק מה אריאל- "אין שעות מפרכות בחדר עריכה" זה טוב אתה בסדר אתה יודע מה הייתי נותנת עכשיו כדי לחזור לשעות המפרכות בחדר עריכה
../images/Emo10.gif גם אני רוצהההההה../images/Emo70.gif זה לא פייר, ירושלמים מעצבנים. רק מה אריאל- "אין שעות מפרכות בחדר עריכה" זה טוב אתה בסדר אתה יודע מה הייתי נותנת עכשיו כדי לחזור לשעות המפרכות בחדר עריכה