שלג בקניה!?

ELI M2

New member
שלג בקניה!?

לפי דיווח של כמה אתרים בקניה ירד...שלג!? http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7596134.stm לא יודע מה איתכם...אני רוצה לפגוש את סוף העולם שם...גולש סקי על מדרונות הקילמנג'רו כשכל הג'ירפות והפילים רצים לידי..

לילית462

New member
בוא אני אגלה לך סוד

על פסגת הקילימנג'ארו (שנמצא בטנזניה) יש שלג עד, כלומר הפסגה מכוסה בקרחון, או מה שעוד נשאר ממנו כתוצאה מהתחממות כדור הארץ. כך גם בהר קניה. ויש עוד מספר הרים באפריקה שיש בהם שלג... כל השנה! תשמע, מצד שני, אולי יש גם סוסים שמדברים עברית, שווה לבדוק

ELI M2

New member
גם לי יש סוד קטן... (-:

לילית שלום גם אני רוצה לגלות לך סוד... אני את שעורי הגיאוגרפיה שלי למדתי בברה"מ... אז עם הקילימג'רו נמצא בטנזניה,זה רק בגלל שהם עדיין לא ביקשו עזרה מהרוסים... לאחר הבקשה הוא ימצא ב"רבופליקה עממית של טנזקניגנדה" אז אל תחליטי בשביל הקילימנג'רו איפה הוא נמצא בבקשה...תשאירי את זה למפקדי חטיבות השריון...
עכשיו,לאחר שהגענו להבנות...אז את הסיפור העצוב של הקרחונים הנמסים אני מכיר... השלג ירד בשפלה,שזהו דבר יוצא דופן... ובכלל משהו לא טוב קורה לכדור הארץ...כל הסופות...הרעידות אדמה... לא מזמן אמרתי לעצמי "שטויות...תמיד זה היה...פשוט לא שמענו על זה בגלל שלא היה אינטרנט..." אבל עכשיו הגעתי למסקנה שזה אמיתי... כנראה שלא סתם לוח השנה של המאיה מסתיים ב-2012.... יש עכשיו דיבורים על חילופי הקוטביות של כדור הארץ... ועל כך שהמקום שבו נמצאת אוגנדה,יהפוך לסיביר... בקיצור...בגיאוגרפיה את חזקה מאוד...איך הרוסית שלך?

למעלה