שלב 3

שלב 3

סתם מתוך סקרנות, כאשר עוברים למטרנה שלב 3, מגיל שנה, הרי ככל שעובר הזמן, אוכלים יותר מוצקים ואוכל רגיל, ופחות תמ"ל, כמה מ"ל מטרנה אוכלים ביום, כאשר עוברים לשלב 3 ? ברור שזה אינדיבידואלי, אבל בממוצע, כמה מ"ל ביום ? ובנוסף, באיזה גיל בממוצע מפסיקים לגמרי עם התמ"ל ? תודה !

schlomitsmile

Member
מנהל
ממוצעים הם פיקציה ../images/Emo13.gif אין אדם (כולל ילד) ממוצע, בשום תחום. לכן לדעתי ולפי נסיוני, שווה להשאיר אותם לגברות מטיפת חלב שמאד מתעניינות בהם, ולהיות קשוב לילד/ה ולעצמנו, מה נכון לו/ה/נו.

schlomitsmile

Member
מנהל
אני מעולם לא ספרתי מיליליטרים ../images/Emo13.gif כל עוד הילד נראה שבע, שמח, מתפתח יפה- דייני. הבכור שלי היה בן שנה די מזמן (היום בן רבע ל15) אז לא זוכרת פרטים, אבל הוא היה אכלן גרוע. זה התחיל מהיותו יונק גרוע (ומהיותי אמא טריה, לא מנוסה, שהקשיבה יותר מדיי לאחות טיפת חלב, שידעה להלחיץ אבל לא לתת הדרכת הנקה הכי בסיסית) והמשיך לאכלן גרוע. עבר לו בגיל 4 בערך, היום הוא טורף ../images/Emo13.gif השני ינק נהדר, עד שבהיותו בן 9 חודשים הייתי חייבת בבת אחת לחדול להניק בגלל שנאלצתי לקחת אנטיביוטיקה. בבת-אחת עבר לבקבוק, וזמן קצר אח"כ יותר ויותר אוכל בכפית ופחות ופחות בקבוק. לא נרשמו בעיות (לי היו רגשי אשמה על הקטיעה בהנקה, אבל זה סיפור אחר ../images/Emo13.gif). השלישי ינק עד גיל שנה, אבל במקביל החל ללעוס בננות וכד' מגיל חצי שנה. בהדרגה עלה חלקו של האוכל המוצק וירד חלקה של ההנקה (אין סימונים של מל"ל על הציצי ../images/Emo8.gif) עד שנגמל בסביבות גיל שנה. לא ניזון כלל מבקבוק. הרביעי- בערך כמו השלישי, רק שהוא התעקש להמשיך לינוק לפחות סימלית עד גיל 2 וחצי.

AlonPe

New member
אין סימני מל"ל??!!! ../images/Emo12.gif

לקח לי זמן להבין ת'משפט הזה!
מ'זתומרת אין סימני מל"ל?! דפקו אתכם! תחזירו לחנות!!!!

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif לא יודעת... הבחורים שלי../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif אף פעם לא התלוננו...../images/Emo9.gif

gils33

New member
אצלנו זה הפסיק לבד

מפסיקים עם התמ"ל במשך היום לגמרי ואז רק בלילה פעם או פעמיים ולאט לאט הם מפסיקים להתעורר בלילה ומפסיקים לאכול.

למעלה