שלא תגידו שלא ידעתם הללויה - בקרוב בערוץ 3. תראו את הפרסומות.
א אפרוח זהב New member 31/10/03 #5 נייס! סתם בלי קשר..לידע כללי..לטל יש עוד סרט,ממזמן!לפני איזה 10 שנים,קוראים לו "האח של דריקס" ראיתי את זה,זה עם אבי קושניר וכל ה"שחקנים העתיקים" זה סרט נחמד..אבל לא מודרני במיוחד...
נייס! סתם בלי קשר..לידע כללי..לטל יש עוד סרט,ממזמן!לפני איזה 10 שנים,קוראים לו "האח של דריקס" ראיתי את זה,זה עם אבי קושניר וכל ה"שחקנים העתיקים" זה סרט נחמד..אבל לא מודרני במיוחד...
M mati88 New member 31/10/03 #6 אבי קושניר? לא זכור לי....אולי שני שטג התכוונת!? חחחח...והם לא נחשבים עתיקים!!! וזה לא סרט נחמד....זה סרט מצוין!!!
אבי קושניר? לא זכור לי....אולי שני שטג התכוונת!? חחחח...והם לא נחשבים עתיקים!!! וזה לא סרט נחמד....זה סרט מצוין!!!
א אפרוח זהב New member 31/10/03 #8 כן!אבי קושניר שיחק נדמה לי את המפגר הזה...הילד המפגר שתמיד הרס להם..
M mati88 New member 3/11/03 #9 חחחחחחחחחחחחחחחח "הילד המפגר" שאבי קושניר שיחק היה ב"אלכס חולה אהבה" (נדמה לי... ) ובאח של דריקס ד=ני שטג משחק ולא קושניר....וזהו. ניצחתי. |פרח נבול-המבין יבין|
חחחחחחחחחחחחחחחח "הילד המפגר" שאבי קושניר שיחק היה ב"אלכס חולה אהבה" (נדמה לי... ) ובאח של דריקס ד=ני שטג משחק ולא קושניר....וזהו. ניצחתי. |פרח נבול-המבין יבין|
Y Yuvalenko New member 3/11/03 #10 טחחחחח...... פרח נבול... ../images/Emo6.gif מי עוד אמור להבין את זה כאן חוץ ממני??
פ פIלי New member 3/11/03 #11 לא אבל זה בסדר, אנחנו כבר רגילים לבדיחות-יובל-ומתי. אל תתנו לעובדה שמליוני אנשים קוראים את זה להפריע לכם.
לא אבל זה בסדר, אנחנו כבר רגילים לבדיחות-יובל-ומתי. אל תתנו לעובדה שמליוני אנשים קוראים את זה להפריע לכם.
M mati88 New member 3/11/03 #13 אף אחד! חוצ משני אולי....(לא בטוחה...) אבל כעיקרון זה היה במיוחד בשבילך!!!
א אפרוח זהב New member 3/11/03 #12 אהה....יופסיק... התבלבלתי....סוריי...אלה פשוט 2 הסרטים הישנים היחידים שראיתי אז בלבלתי אותם קצת...(קצת הרבה)
אהה....יופסיק... התבלבלתי....סוריי...אלה פשוט 2 הסרטים הישנים היחידים שראיתי אז בלבלתי אותם קצת...(קצת הרבה)